Cum să îţi schimbi culoarea părului fără să foloseşti vopsea

Vedetele folosesc un tratament cu botox pentru păr jpeg

Cum sa iti schimbi culoarea parului cu muşeţel

Muşeţelul este unul dintre leacurile din natură folosite din cele mai vechi timpuri, atât ca remediu pentru afecţinui interne, cât şi de uz extern, cât şi drept remediu cosmetic.

Pentru femeile care au părul şaten deschis, cât şi blond, care vor să capete o nunaţă mai deschisă a firului de păr, pot să apeleze la florile de muşeţel.

Acesta deschide culoarea părului, dându-i o strălucire cu totul aparte. Pentru a beneficia de acest efect, trebuie să îţi clăteşti părul cu o infuzie de muşeţel, de două-trei ori pe săptămână.

Într-o oală cu doi-trei litri de apă fierbinte, pui un pumn de flori de muşeţel şi laşi la infuzat, 10 minute. Apoi îţi ţii părul în soluţia obţinută, timp de câteva minute.

Cum sa iti schimbi culoarea parului cu frunzele de nuc

Un alt leac din natură la care poţi să apelezi cu încredere sunt frunzele de nuc. Acestea dau o nuanţă arămie părului tău, dacă eşti şatenă, iar pentru femeie blonde acestea sunt recomandate pentru a închide culoarea părului.

Fierbi câteva frunze de nuc, apoi îţi ţii părul în soluţia obţinută, 10 minute. Faci acest tratament de câteva ori pe săptămână.

Cum sa iti schimbi culoarea parului cu sfecla roşie

Dacă ai părul roşcat, îi poţi schimba nuanţa folosind suc de sfeclă roşie, pe care îl poţi combina cu suc de la unul-doi morcovi. Acest amestec te va ajuta să dai intensitate culorii părului tău, cât şi să capete o strălucire aparte. Aplici acest suc după ce te speli pe cap, îl laşi să acţioneze câteva minute, apoi îţi clăteşti părul cu apă călduţă.