Cum să îţi pregăteşti corpul pentru primăvară

1 2 jpg jpeg

După ce s-a încheiat sezonul rece, în care alimentaţia a fost mai predominantă în calorii, acum că vremea pare să ţină cu tine şi este frumos afară, parcă ai face ceva să îţi recapeţi tonusul şi vitalitate cât şi silueta.

Ei bine, în primul rând trebuie să ţii cont de faptul că ai nevoie de o shimbare pe toate planurile, de la alimentar până la gândirea ta ce acum trebi direcţionată către acţiune şi rezultat.

Prima acţiune trebuie să fie îndreptată către un aport mai mare de vitmine, cea ce înseamnă că este necesar să consumi mai multe fructe şi legume.

Asigură-te că în alimentaţia ta predomină mai ales legumele de sezon, pe care le poţi procura de la piaţă.

Nu uita de mişcare

Pentru a-ţi recăpăta silueta ai nevoie să îţi accelerezi metabolismul, iar cea mai bună modalitate este să faci mişcare ori de câte ori ai ocazia. Renunţă la lift, mergi cât mai mult pe jos şi alegeţi o activitate plăcută prin intermediul căreia să te detaşezi de problemele cotidiene şi să îţi faci timp pentru tine şi nevoile tale.

Dacă ai observat că ai început să te confrunţi cu aspectul neplăcut al celulitei, nu uita să consumi şi apă bună, alcalină. Apa de asemeni ajută la activarea metabolismului şi la intensificarea procesului de arderi.

Remedii naturiste pentru a-ţi recăpăta silueta

Potrivit site-ului secretele.com, unul dintre cele mai bune produse pentru a-ţi recăpăta silueta este oţetul din cidru de mere.

Acesta se poate aplica atât intern cât şi extern.

Dimineaţa înainte de a lua micul dejun bea un pahar de apă, apoi amestecă o linguriţi de miere naturală cu 2 linguriţe de oţet din cidru de mere şi un sfert de pahar de apă.

Consumată această băutură în fiecare dimineaţă te va ajuta să slăbeşti şi să ajungi mai repede la formele dorite.

Ca şi formă de administrare externă ai nevoie de un sfert de cană de loţiune de corp cu o lingură de oţet din cidru de mere. Înmoaie un prosop în apă rece, stoarce-l, apoi pune-l pe corp timp de câteva minute; după această, dă-l la o parte şi aplică amestecul din oţet şi loţiune cu ajutorul unei dischete de bumbac.

Zona vizată masez-o apoi bine şi aplică o folie alimetară şi las-o să acţioneze cel puţin 10 minute, timp în care poţi să dansezi sau să îţi faci exerciţiile matinale.

În cazul în care nu ai un program matinal de exerciţii ar fi cazul să apelezi la unul localizat care să te ajute să lucrezi zona dorită.

Importanţa micului dejun

Prima masă a zilei trebuie să conţină o cantitate bună de fibre, una de vitamine şi una de lichide. În felul acesta vei avea senzaţia de saţietate timp îndelungat şi te vei ţine la distanţă de tentaţiile nesănătoase între mese.

Dacă simţi nevoia să ronţăi ceva apelează la legume precum morcov sau ardei gras.

Poţi de asemenea să optezi pentru o porţie de iaurt grecesc cu cereale la care să adaugi şi o porţie de fructe printre care banană, stafide, merişor, măr sau portocale suc formă de suc sau smoothie.

Nu uita nici de minunatele beneficiile ce ţi le oferă avocado.