Cum ├«ngrije┼čti tenul dup─â 40 de ani

2 2 jpg jpeg

Aplic─â unui ser Serurile pentru ten sunt importante pentru ten, mai ales dup─â ce treci de 40 de ani. Ajut─â la ├«ndep─ârtarea petelor, fa┼úa c─âp─ât├ónd o luminozitate mai mare. De asemenea, protejeaz─â pielea de factorii nocivi. Se aplic─â diminea┼úa ┼či seara pentru rezultate mai bune.

Cumpără seruri care au antioxidanţii pentru protecţia pielii, cum ar fi vitamina E sau spirulina.

Puteţi paria pe o grijă concepută special pentru această utilizare, dar de asemenea folosit crema de fata ta.

Cel mai important lucru este să nu neglijeze această zonă în care pielea este mult mai subţire decât restul feţei.

Important─â este ┼či protec┼úia tenului t─âu pe timp de noapte. Are nevoie de hidratare, a┼ča c─â po┼úi folosi o crem─â de noapte hidratant─â, care ac┼úioneaz─â ├«n profunzime. Seara, o dat─â sau de dou─â ori pe s─âpt─âm├ón─â po┼úi s─â aplici ┼či o masc─â hidratant─â.

O exfoliere u┼čoar─â

Pentru re├«nnoirea celulelor, astfel ├«nc├ót pielea s─â capete str─âlucire, ai nevoie ┼či de exfoliere, o dat─â pe s─âpt─âm├ón─â. Po┼úi prepara un exfoliant natural din m─âlai, pe care ├«l ├«nmoi ├«n pu┼úin─â ap─â. Se maseaz─â pielea u┼čor, dup─â care te speli cu ap─â c─âldu┼ú─â.

┼×i masajul fe┼úei poate fi de ajutor, c─âci stimuleaz─â circula┼úia s├óngelui. Insist─â mai mult ├«n jurul gurii, pentru a preveni apari┼úia ridurilor de expresie.