Celulita, coşmarul oricărei femei. Află cum poţi scăpa de ea!

2 jpg jpeg

Aşa că, iată câteva trucuri pe care dacă le vom aplica regulat, vom scăpa de celulită (sau măcar vom diminuat cât mai mult din aspectul neplăcut al pielii!

În primul rând, ai grijă la alimentaţie. Aceasta este esenţială în lupta cu celulita. Aşa că, încearcă să mănânci cât mai sănătos posibil. Ca să ai nişte puncte de reper, din dieta ta nu trebuie să lipsească fructele, legumele, fibrele şi proteinele de calitate.

Renunţă neapărat la prăjeli, la orice înseamnă mâncare de tip fast-food (precum pizza, shaorma, hamburger) făinoase, sucuri acidulate şi dulciuri. Nu mânca foarte sărat! Fă mişcare şi bea multă apă! Apoi, nu uita de sport. Că ne place sau nu, şi acesta este extrem de important atunci când vine vorba despre reducerea celulitei. Dacă chiar vrei ca acest lucru să se întâmple, atunci nu prea ai încotro.

În fiecare zi, încearcă să faci mişcare măcar 30 de minute, deşi recomandat ar fi cam trei sferturi de oră. Poţi să te plimbi cu rolele sau cu bicicleta ori să joci volei sau să dansezi. Sau orice îţi face ţie plăcere din tot ce înseamnă sport, mişcare. Dar nu uita: din păcate, viaţa sedentară vine la pachet cu şi mai multă celulită.

Ţine minte:

Toţi specialiştii în domeniu amintesc acest lucru, însă prea puţini sunt cei care îi ascultă. Bea cel puţin 2 litri de apă plată pe zi, dar încearcă să consumi şi câte o cană de ceai verde la fiecare 24 de ore. Doar aşa vei putea scăpa de kilogramele în plus, dar şi de celulita care nu îţi dă pace.

În plus, poţi încerca şi câteva

care, de-a lungul timpului, s-au dovedit a fi extrem de eficiente în lupsa cu celulita. Tratamente pe care le poţi face chiar tu, acasă. De exemplu, încearcă tratamentul cu

.

Este excelent atunci când vrei să scapi de celulită. Amestecă zaţul de cafea cu ulei de măsline şi masează-ţi corpul cu acest mixt. Este indicat să faci acest lucru în fiecare seară, timp de trei luni. În scurt timp, vei observa că pielea este mult mai fină, iar celulita se observă din ce în ce mai puţin.