Cele mai bune sucuri cu care poţi înlocui cafeaua

1 2 jpg jpeg

În felul acesta, te vei bucura de o pielea frumoasă, hidratată, o activitate cerebrală bună şi starea ta de spirit va fi una de zile mari, ca să nu mai vorbim de doza de energie pe care o vei resimţi pe tot parcursul zilei.

Favorizează curăţarea arterelor

Sângele este responsabil de transportul tuturor substanţelor nutritive către organe. Un suc preparat în casă îţi menţine sănătatea aparatului cardiovascular.

Cea mai bună modalitate de a îngriji starea arterelor este să faci mişcare în mod frecvent, să te hidratezi corespunzător şi pentru asta poţi să apelezi şi la un suc la micul dejun.

2 jpg jpeg

Află dacă ai lipsă de vitamine AICI

Pentru asta ai nevoie de 2 banane, 2 ceşti de suc de portocale proaspăt stors, o lingură de miere şi o linguriţă de vanilie. Amestecă toate ingredientele cu ajutorul unui blender, adaugă şi un pahar de apă şi bucură-te apoi de porţia ta de sănătate.

Stimulează memoria

Dacă vrei să te bucuri de o memorie de zile mari, profită de antioxidanţii din afine. Amestecă o cană de afine cu o banană şi cu o lingură de ulei de in, adaugă un pahar de apă şi puţină miere şi consumă-l pe stomacul gol.

Aşteaptă măcar 20 de minute după ce ai consumat acest suc şi apoi poţi să savurezi micul dejun şi ceaşca de cafea.

2 jpg jpeg

În cazul în care vrei să îţi îmbunătăţeşti funcţia intestinelor şi să intensifici arderile organismului poţi să optezi pentru mixul extrem de sănătos şi nutritiv format din o cană de papaya tocată, o cană de piersici, o jumătate de pară şi o linguriţă de ghimbir.

Nu uita să te alimentezi corect pe tot parcursul zilei, să nu sari peste mesele principale şi să profiţi de fiecare moment pentru a face mişcare.

Sportul este cel mai bun medicament şi mijloc prin care să susţin buna activitate cerebrală şi nu numai.