Cele mai bune ingrediente naturale pentru pielea ta

1 2 jpg jpeg

Mierea

Mierea conţine enzime naturale care contribuie la curăţarea tenului de impurităţi. Este puternic hidratantă, de aceea o poţi folosi ca ingredient principal în măştile de frumuseţe făcute acasă.

Totodată, calmează iritaţiile şi, datorită complexului de vitamine, minerale şi aminoacizi contribuie la reînoirea pielii.

Aloe vera

Dacă razele soarelui şi-au lăsat amprenta pe pielea ta, provocându-ţi arsuri, aloe vera îţi vine în ajutor, calmând usturimea şi grăbind procesul de vindecare.

Mineralele şi vitaminele conţinute te ajută să îţi păstrezi tinereţea şi să îţi menţii pielea elastică, deoarece stimulează producerea colagenului.

Muşeţelul

Spune la revedere inflamaţiilor şi petelor roşii de pe faţă cauzate de iritaţii! Muşeţelul are proprietăţi puternic hidratante, de aceea este un ingredient întâlnit în cele mai bune creme pentru îngrijirea feţei şi a corpului.

Pentru o piele de bebeluş, achiziţionează-ţi produse care să conţină muşeţel: de la gelul, uleiul de corp până la balsamul de buze. În plus, cremele cu muşeţel calmează pielea arsă şi înţepăturile de ţânţari.