Cele mai bune decolorante pentru păr. Cum sa eviţi un dezastru

1 2 jpg jpeg

P─ârul mai este numit, ┼či pe bun─â dreptate, podoab─â capilar─â. Femeile dintotdeauna au ┼čtiut c─â p─ârul frumos, str─âlucitor, lung ┼či bogat reprezint─â un must have pentru a te ├«mplini ca fiin┼ú─â sensibil─â ┼či frumoas─â. ├Ängrijirea p─ârului este o preocupare pe care toate femeile ar trebui s─â le aib─â, fiecare dup─â propriul plac ┼či dup─â cum i se potrive┼čte cel mai bine. A┼ča c─â, decolorarea p─ârului poate fi o problem─â, mai ales dac─â exist─â un risc mare de a se deteriora. ├Än func┼úie de culoarea p─ârului, exist─â c├óteva reguli atunci c├ónd vrei s─â ├«l decolorezi f─âr─â s─â-l distrugi prea r─âu. Oricum, decolorarea ├«n sine este un proces ce poate d─âuna p─ârului, oric├ót de bune ar fi produsele. De aceea, este recomandat s─â nu se exagereze cu decolorarea ┼či vopsitul. ├Än plus, hidratarea ┼či t─âierea lui este la fel de important─â pentru un p─âr s─ân─âtos.

Cele mai bune decolorante pentru p─âr ÔÇô folose┼čte produse de calitate

C├ónd te hot─âr─â┼čti s─â te decolorezi, cel mai bine este s─â ┼čtii exact ce culoare de p─âr vrei dup─â. ├Än func┼úie de asta, va trebui s─â ├«ncerci ori un nuan┼úator de 9%, ori unul de 12%, cel din urm─â fiind de preferat pentru atunci c├ónd vrei s─â te vopse┼čti blond. Celelalte nuan┼úatoare, de 3 ┼či de 6% se folosesc, de obicei, c├ónd te vopse┼čti cu o culoare apropiat─â de culoarea natural─â a p─ârului t─âu. Alege un oxidant profesional ┼či nu pune mai mult de 200 ml pentru p─âr cu dou─â palme peste umeri ┼či 2 plicule┼úe de decolorant.

De┼či toat─â lumea sf─âtuie┼čte s─â te decolorezi la salon, se poate la fel de bine ┼či ├«n propriul c─âmin, dar cu ajutorul unei prietene. Acum, fiecare trebuie s─â ┼čtie cum reac┼úioneaz─â p─ârul la decolorare. Dac─â unele tipuri de p─âr se decoloreaz─â mai u┼čor, altele se decoloreaz─â mai greu. Dac─â e┼čti la prima decolorare, e foarte posibil s─â prind─â excelent, dar nu este o regul─â. Oricum, g├ónde┼čte-te de mai multe ori ├«nainte de a decolora p─ârul, deoarece este un proces complicat ┼či cu greu ajungi din nou la culoarea natural─â.

Cele mai bune decolorante pentru p─âr ÔÇô decolorantele f─âr─â amoniac sau oxidan┼úi

Produsele pentru decolorarea p─ârului nu ar trebui s─â con┼úin─â amoniac ┼či alte substan┼úe d─âun─âtoare. Folose┼čte decolorante pe baz─â de extract de m─âlai ┼či germeni de gr├óu. De asemenea, se recomand─â s─â se decoloreze o singur─â ┼čuvi┼ú─â de p─âr, pentru a se observa cum reac┼úioneaz─â p─ârul, dac─â este ceea ce ├«┼úi dore┼čti. Decolorantele de p─âr pe baz─â de ap─â oxigenat─â, ┼či nu pe baz─â de oxidan┼úi sunt cele mai bune pentru a p─âstra p─ârul ├«n form─â.

├Än final, ├«┼úi prezent─âm o modalitate de a decolora p─ârul ├«ntr-un mod c├ót se poate de natural. Dac─â nu e┼čti foarte hot─âr├ót─â s─â ├«ncerci produse speciale de decolorat, iat─â o re┼úet─â natural─â, pe care s─â o ├«ncerci cu ├«ncredere. Se prepar─â un decoct cu care se va freca p─ârul ├«ndelung. Se pun 5 grame de r─âd─âcin─â de rubarb─â la o cea┼čc─â de ap─â fiart─â. Se fierbe c├óteva minute ┼či se las─âla r─âcit. Apoi, se ia o sticl─â de vin alb sec de calitate, se folosesc 1-2 litri ┼či se introduc 30 de grame de mu┼če┼úel. Se adaug─â ┼či rubarba ┼či se las─â la macerat ├«ntr-o sticl─â de culoare ├«nchis─â timp de 14 zile. Se freac─â bine cu aceast─â compozi┼úie p─ârul dup─â sp─âlare, p├ón─â se ob┼úine rezultatul dorit.