Cel mai bun ulei pentru sănătatea şi frumuseţea ta

2 jpg jpeg

Dacă te confrunţi cu ţiuituri în urechi, acum nu mai este o problemă dacă bei 6-8 picături de ulei de ricin. Efectele se vor vedea după aproximativ o săptămână.

Fiind o sursă bogată de vitamina E, uleiul de ricin este aliatul frumuseţii tale, uită de tratamentele scumpe şi procură-ţi o sticlă din acest ulei.

Îl poţi folosi la atât de multe încât este greu să faci o clasificare a proprietăţilor sale. Inclusiv dacă te confrunţi cu probleme menstruale, are remediu perfect, şi anume, o simplă compresă cu acest ulei te va face să scapi de neplăcerile din perioada respectivă. Minunat, nu?

Negii îţi provoacă un disconfort? Aplică pe zona respectivă două- trei picături de ulei de ricin şi masează până intră în piele şi aceasă problemă se va rezolva în cel mult o lună.

Aliatul sănătăţii orale

1 2 jpg jpeg

Nu este o glumă, uleiul de ricin te poate scăpa de carii şi îţi poate menţine sănătatea orală într-un mod foarte simplu. Fă gargară cu o lingură de ulei de ricin şi clăteşte-ţi gura cu acest ulei timp de 2-3 minute. În cazul în care eşti fumător vei observa că depunerile de pe suprafaţa limbii vor deveni doar o amintire pentru tine.

După ce te-ai spălat pe dinţi poţi de asemenea să îţi mai clăteşti gura cu ulei de ricin şi în timp vei vedea diferenţa plăcută şi cât de folositor este acest mic truc pentru sănătatea ta.

Dacă ai probleme cu acumulările de calciu, alege să îţi masezi seara tălpile cu ulei de ricin, te vei relaxa şi vei îmbunătăţi circulaţia sangvină la nivelul membrelor.

Un gomaj natural

Amestecă bicarbonatul de sodiu cu uleiul de ricin şi aplică-l pe faţă, cu nişte mişcări uşoare şi circulare fă un mic masaj facial şi apoi şterge surplusul cu o dischetă demachiantă.

Clăteşte faţă cu apă caldă din abundenţă şi vei descoperi un ten mai strălucitor şi mai hidratat.

În cazul în care unghiile tale au început să fie casante, nu uita că acest ulei este bun la toate, masează-ţi unghiile şi la baza cuticulei şi dacă este posibil pune-ţi nişte mănuşi de bumbac şi lasă-le peste noapte, dimineaţa vei vedea diferenţa. Pentru un efect şi mai wow încălzeşte uleiul înainte.

Află ce nu ştiai despre uleiul de ricin AICI

Uită de problemele articulare!

Statul foarte mult în faţa calculatorului îţi va obosi peste măsură ochii, astfel că după ce ai ajuns acasă alege să îţi masezi zona de sub ochi după ce te-ai demachiat, cu aceste ulei. Poţi să îl aplici şi pe gene sau sprâncene, în cazul lor le va întări şi le va sprijini procesul de creştere.

Dacă vrei să beneficiezi de toate calităţile sale, secretul este să îl foloseşti pe timp îndelungat şi să devină un obicei precum este spălatul pe dinţi.

În timp articulaţiile se uzează şi încep să apară durerile, astfel că uleiul de ricin vine în ajutorul tău. Tot ce trebuie să faci este să combini acest ulei cu pudră de curcuma sau dacă nu cu piper cayenne şi să aplici pe articulaţia afectată cu uşoare mişcări de masaj.

Acelaşi efect îl va avea şi asupra bătăturilor.

Nici podoaba capilară nu este trecută cu vederea, vei obţie un păr mai lung, mai sănătos şi mai strălucitor dacăvei începe să aplici măşti cu ulei de ricin de la rădăcină până la vârfuri.

Nu-i aşa că trebuie să ai o astfel de sticluţă de ulei de ricin în casă?

Ştiai că...

... are un efect extrem de pozitiv asupra sistemului nervos?

... ajută la îmbunătăţirea limfei prin organism?

... este un bun detoxifiant ajutând la regenerarea ficatului?

... că are efect purgativ?