Cel mai bun truc pentru a scăpa de celulită

1 2 jpg jpeg

Felul în care arată pielea ta este dovada vie a grijii şi a stilului tău de viaţă.

Astfel, o viaţă agitată, stresată, mereu pe fugă cu mese luate târziu sau în faţa calculatorului, în timp îşi vor pune amprenta asupra corpului tău.

Nici viciile nu sunt de ignorat atunci când vorbim despre celulită. Fumatul şi consumul zilnic de alcool contribuie substanţial la dezvoltarea aspectului de coajă de portocală.

Sportul, mai mult decât necesar

1 2 jpg jpeg

Activităţile cardio pun sângele în mişcare, ajută la o mai bună oxigenare a celulelor dar şi a creierului, mobilizează metabolismul pentru a intensifica procesul de ardere a ţesutului adipos şi te ajută să dormi mai bine.

Chiar dacă mai faci greşeli culinare, mişcarea este cel mai bun aliat pentru a te bucura de o viaţă sănătoasă într-un corp sănătos.

Află cum poţi să scapi de vergeturi AICI

Alimentaţia nesănătoasă, cea mai mare problemă

1 2 jpg jpeg

Uită de produsele de tip fast food sau cele cu preparare rapidă mai ales a produselor congelate.

Introdu în alimentaţia ta cât mai multe fructe şi legume proaspete. Nu te sfii să apelezi şi la un mic truc, un elixir de vitamine şi minerale atât înainte cât şi după fiecare masă pentru a impulsiona organismul să ardă cât mai multe calorii.

Tot ce ai nevoie este să pui într-un blender 1 grapefruit, 2 portocale, sucul de la jumătate de lime verde şi 2 centimetri de rădăcină de ghimbir.

Amestecă-le bine şi adaugă o măsură de apă. Ceea ce obţii trebuie împărţit în două şi consumate cu 20 de minute înainte de masă şi ulterior la 20 de minute după masă.

Corpul are nevoie de odihnă

Nu mai sări peste orele de somn şi uită de prostul obicei de a-ţi lua de lucru acasă.

Delimitează foarte bine cele două aspecte, casa ta trebuie să fie un mediu plăcut unde să te poţi detaşa de tot ce este în decursul zilei. Dacă te confrunţi cu episoade de insomnie, asigură-te pe parcursul zilei că ai băut suficientă apă pentru a te menţine hidratat iar seara alege o cină uşoară şi nu mai târziu de ora 18.

Dacă nici aşa somnul nu vine, apelează la o muzică relaxantă şi câteva exerciţii de respiraţie şi ulterior la un pahar de lapte cald.