Cătina te fereşte de răceli şi de riduri

1 2 jpg jpeg

Şi că pe lângă vitamina C, cătina este bogată în vitaminele A, D, E, F şi complexul B? Dar că în fructul de cătină se găseşte betacaroten, calciu, magneziu, aminoacizi, adică exact de ce are nevoie corpul pentru a rezista temperaturilor joase din timpul iernii.

Ei bine, cătina nu doar că te fereşte de răceli şi de stările gripale, dar acţionează şi ca un produs anti-ageing, datorită conţinutului de vitamine şi de substanţe minerale preţioase.

De la cătină se pot utiliza atât fructele şi frunzele, cât şi scoarţa pomişorilor de cătină, toate fiind extrem de eficiente în scop terapeutic.

Începe o cură cu cătină chiar de mâine!

Mai ai timp până vine frigul să-ţi întăreşti organismul şi să-l protejezi de îmbolnăviri.

Ia un kilogram de boabe de cătină, pe care le găseşti la piaţă la preţuri de până la 15 lei/kg, şi amestecă-le într-un blender în care adaugi zece linguri cu miere.

Vei obţine o pastă de cătină din care este bine să consumi în fiecare dimineaţă câte o ceşcuţă. Ştim! Este foarte acră compoziţia, dar te asigurăm că este unul dintre cele mai puternice tratamente pentru rezistenţă împotriva răcelilor.

În plus, vei vedea că tenul tău va fi vizibil întinerit. Substanţele active din cătină redau supleţe pielii şi-i asigură elasticitatea.