Care este secretul părului cu volum şi plin de strălucire. VIDEO

Vedetele folosesc un tratament cu botox pentru păr jpeg

Uită de părul rebel, uscat, care se încurcă uşor şi se rupe! Uleiul din seminţe de cânepă repară toate defectele podoabei capilare şi îi conferă strălucire, îl regenerează şi revitalizează.

Tratamentul cu ulei de cânepă este perfect pentru hidratarea optimă a scalpului şi împiedică pierderea masivă a părului.

De asemenea, uleiul din seminţe de cânepă este nutritiv şi, dacă este folosit cu regularitate, hrăneşte părul în profunzime şi netezeşte părul.

Poate cele mai importante beneficii aduse de uleiul din seminţe de cânepă este că-i oferă părului elasticitatea şi volumul mult-visate.

Care este secretul părului cu volum şi plin de strălucire - Hidratează şi întăreşte firul de păr

Tratamentul cu ulei din seminţe de cânepă poate fi utilizat şi ca balsam de păr. Combinaţia optimă dintre vitamina E şi acizii graşi esenţiali furnizează substanţele nutritive necesare sănătăţii părului şi a scalpului, iar concentraţia ridicată de acid linoleic reduce secreţia de sebum şi descurcă părul, lăsându-l mai curat, moale şi uşor de aranjat.

Uleiul din seminţe de cânepă hidratează datorită acizilor graşi esenţiali, a vitaminelor şi proteinelor din compoziţie, şi este un prieten de nădejde mai ales pe vreme rece, când temperaturile scăzute şi vântul degradează şi usucă firul de păr.

Dacă îl aplici săptămânal, tratamentul cu ulei de cânepă redă echilibrul părului şi restabileşte nivelul optim de hidratare a acestuia.

Stimulează creşterea părului şi întăreşte firul de păr. Uleiul de cânepă conţine acizi graşi omega-6 şi omega-3, proteine şi fibre insolubile într-o concentraţie ideală, necesară pielii.

Bogăţia de grăsimi bune, fibre şi proteine contribuie la stimularea creşterii părului, în timp ce întăreşte firele de păr. Folosit periodic, uleiul de cânepă ajută la repararea celulelor deteriorate ale părului, îl consolidează în interior şi îl ajută să arate bine la exterior.

Pont: Îl poţi achiziţiona de la magazinele de tip plafar, la un preţ aproximativ de 30-35 de lei, sticlă de 250 ml.