Aşa scapi foarte uşor şi repede de punctele negre!

Cum scapi rapid de punctele negre jpeg

Două produse care se regăsesc cu siguranţă în orice casă te pot ajuta să scapi de o problemă atât de deranjantă precum este apariţia punctelor negre.

Acum poţi să uiţi de benzile destinate acestei operaţiuni şi să dai o fugă până la bucătări şi să pui deoparte un pliculeţ de gelatină şi un pahar de lapte. Le-ai găsit, aşa-i? Ei bine, acesta este un remediu simplu pe care îl poţi practica în intimitatea casei tale, iar rezultatele te vor mulţumi pe deplin.

Laptele catifelează pielea

2 jpg jpeg

Ai nevoie doar de o lingură de lapte şi o linguriţă de gelatină pe care să le amesteci şi să le ţii 15-20 de secunde la microunde.

După ce acest amestec se răceşte, ajută-te de o pensulă şi întinde amestecul pe zonele afectate de punctele negre.

Timpul necesar de acţionare este de maxim 15 minute după care o poţi îndepărta cu grijă şi vei observa cum pielea ta va rămâne fine şi porii curaţi.

Alternativă la gelatină?

1 2 jpg jpeg

Dacă nu ai găsit lapte sau gelatină în casă nu te panica. Întotdeauna există o alternativă. Apelează cu toată încrederea la bicarbonatul de sodiu. Adaugă-i apă până când obţii o pastă şi apoi aplic-o pe zonele cu probleme imediat ce ai ieşit din duş. Însă atenţie dacă ai tenul sensibil nu este recomandată această opţiune.

Piela sensibilă face casă bună cu laptele combinat cu crema de gălbenele. Astfel că trebuie să îţi ştergi bine tenul cu ajutorul ueni dischete demachiante înmuiate în lapte, apoi acoperă zona respectivă cu un strat generos de cremă de gălbenele pe care trebuie să o laşi să acţioneze peste noapte. Dimineaţa vei observa cum punctele negre vor ieşi foarte uşor şi astfel vei remedia problema.

Cum să eviţi acneea?

Evită să consumi prea mult suc natural din fructe deoarece conţine multă zaharoză, de asemena evită să consumi pudră de proteine mai ales dacă nu faci sport constant. Şi bineînţeles nu abuza de produsele cosmetice, şi acestea contribuie la apariţia inesteticei acnee.