Aşa scapi de energia negativă din casă!

1 2 jpg jpeg

Aeriseşte

Ferestrele larg deschise, care lasă aerul curat să pătrundă în camere sunt o adevărată binecuvântare, fiind un prim pas pentru eliminarea energiilor negative. Lasă ferestrele larg deschise chiar dacă este şi foarte frig afară, pentru că aerul rece, proaspăt îţi va face mult bine.

Bambusul atrage energiile pozitive

Pentru a purifica o încăpere, bambusul este de bun augur. Atrage energiile pozitive, ceea ce înseamnă că poţi pune mai multe plante în camere diferite.

Repară mobilierul stricat

Se spune că într-o casă în care există mobilă stricată ori vase ciobite este şi o vibraţie negativă. Asta pentru că obiectele ciobite şi cele stricate atrag energiile negative, potrivit lui Anjie Cho, expert feng shui.

Foloseşte uleiuri esenţiale

Un ulei esenţial pe care-l poţi folosi pentru a aduce o bună vibraţie casei tale este cel de portocală. Mirosul plăcut creează o atmosferă reconfortantă. Nu numai că reîmprospătează aerul, dar îţi dă şi o stare de bine. Cine nu-şi aminteşte mirosul cojilor de portocală din perioada Crăciunului, din copilărie?

Poţi să pui câteva picături de ulei esenţial într-un bol cu apă călduţă.

Scapă de obiectele care nu-ţi trebuie

Ţi s-a întâmplat să intri într-o casă aglomerată şi să te simţi copleşit, de parcă n-ai avea suficient aer? Acest lucru se poate întâmpla şi la tine în locuinţă, în cazul în care ai prea multe obiecte în dulapuri, în bibliotecă ori pe hol. Scapă de toate obiectele nefolositoare, pentru că îţi va fi mult mai bine.

Poţi alege, de asemenea, să pictezi pereţii casei în nuanţe de galben, o culoare pozitivă, care atrage binele.