Aşa îţi vei menţine tenul tânăr timp îndelungat!

2 2 jpg jpeg

Tenul tău are nevoie de îngrijire în fiecare zi, iar asta nu înseamnă doar curăţare ci şi hrănire cu substanţe nutritive care te vor ajuta să ai o piele frumoasă şi hidratată.

Învaţă să foloseşti măşti naturale făcute în casă, care îngrijesc pielea în profunzime. Una dintre cele mai bune soluţii ar fi să încerci masca naturală pe bază de cacao şi iaurt, potrivită pentru orice tip de piele.

Hidratează pielea uscată

Această mască îţi este utilă deoarece exfoliază, previne apariţia ridurilor şi vindecă acneea, susţin secialiştii site-ului styletips101.com. Rezolvă una dintre cele mai fine probleme în ceea ce prieşte sănătatea şi calitatea tenului tău.

Masca naturală pe bază de cacao şi iaurt pe lângă faptul că este potrivită pentru orice tip de piele, te va ajuta să te menţii tânăr şi să împiedici îmbătrânirea prematură a tenului.

Pentru asta ai nevoie de două linguri de iaurt grecesc, o bucată de banană, o linguriţă de lapte bătut, o linguriţă de cacao, o linguriţă de suc de lămâie proaspăt stors,o linguriţă de miere.

Cum se prepară

Principalul avantaj este acela să se prepară extrem de uşor şi cu ingrediente la îndemâna oricui. Astfel este necesar să pasezi cu furculiţa într-un castron banana, după care să adaugi restul ingredientelor. Amestecă foarte bine compoziţia, până devine omogenă. Aplică masca pe faţa curată, dar şi pe gât şi las-o să acţioneze timp de 15 – 20 de minute.

După ce a trecut acest timp, spalăte-le bine pe faţă, apoi aplică o cremă hidratantă, naturală sau poţi să aplici ulei de argan sau de cocos. Foloseşte această mască de două ori pe săptămână, iar rezultatele nu vor întârzia să apară, pielea ta va arăta din ce în ce mai bine.

Cât de utilă este această mască?

În primul rând vei observa că îţi hidratează în profunzime pielea, de asemenea că exfoliază uşor pielea şi în acelaşi timp contribuie activ la estomparea cicatricilor şi a petelor întunecate. În plus este benefică pentru că previne apariţia ridurilor şi netezeşte liniile fine, oferind luminozitate tenului. Dacă acneea este una dintre problemele principale ale tenului tău, stai liniştit deoarece acestă reţetă vindecă acnee.