Alungă ridurile cu aceste exerciţii de făcut în oglindă!

1 2 jpg jpeg

Contra ridurilor din jurul buzelor De o parte şi de alta a gurii, aşezi mâinile pe obraji, tragi uşor pielea spre urechi în timp ce pronunţi litera „o”, apoi închizi gura şi menţii poziţia cât numeri până la 5. Repetă mişcarea de 10 ori. Un alt exerciţiu constă în ţuguirea buzelor şi ridicarea lor către nas. Din nou, păstrezi poziţia 5 secunde. Gata cu ridurile de expresie sau „laba gâştii”! Duci degetele la tâmple, întinzi pielea spre exterior, apoi închizi şi deschizi ochii rapid, de 5 ori. Cobori uşor pleoapele până simţi o tensiune uşoră, numeri până la cinci şi le ridici.

Te întinzi pe spate, cu ochii deschişi, ridici sprâncenele cât mai mult, apoi, cu degetele, tragi spâncenele cât mai mult în jos. Repeţi exerciţiul de 10 ori.

Un alt exerciţiu care previne apariţia mai multor riduri pe frunte şi le estompează pe cele deja existente este cel care implică sprâncenele. Stând pe spate, ridici sprâncenele cu degetele şi le menţii cam cât ai număra până la 20. Mişcarea trebuie făcută de 5 ori la rând.

Cu obrajii relaxaţi, ţii buzele ţuguiate, ceea ce-ţi va încorda muşchii obrajilor. Numeri până la 10 şi relaxezi din nou obrajii. Reiei exerciţiul de 10 ori.