Află cu ce trebuie să te speli pe faţă pentru a avea un ten frumos

1 2 jpg jpeg

Cel mai mare organ al corpului uman, pielea, joacă un rol extrem de important. În ceea ce priveşte zona feţei, aici lucrurile stau un pic diferit deoarece pielea este foarte delicată mai ales dimineaţa.

Dacă îţi doreşti să te bucuri de un ten frumos timp îndelungat nu trebuie să ratezi niciodată ritualul de îngrijire matinal.

Curăţă întotdeauna pielea

2 jpg jpeg

Pentru un ten cu senzaţie de prospeţime nu este neaparat necesar să cheltui foarte mulţi bani pe produse scumpe. Este esenţial să descoperi în primul rând ce tip de ten ai şi să îi conştientizezi problemele.

O piele frumoasă are nevoie de gomaj, astfel vei scăpa de pielea moartă şi vei curăţa porii pregătindu-i pentru următoarea etapă a ritualului de îngrijire.

Află cum trebuie să te speli corect pe faţă AICI

Amestecul de apă cu orez, soluţia salvatoare

1 2 jpg jpeg

Orezul este unul dintre ingredientele de bază în alimentaţia asiaticilor, şi nici nu este de mirare că femeile se bucură de o siluetă demnă de toată lauda şi de un ten atât de luminos şi frumos.

În ceea ce priveşte apa cu orez, aceasta îţi furnizează o mulţime de beneficii atât pentru pielea cât şi pentru părul tau. Nutrimenţii conţinuţi sunt de cea mai bună calitate, mai ales că orezul este bogat în vitaminele B, C şi E, pe lângă minerale şi aminoacizi esenţiali care îţi stimulează frumuseţea. Ceea ce este cel mai important este faptul că acest remediu se obţine simplu, rapid şi este extrem de eficient.

În plus te va ajuta să elimini mult mai uşor toxinele acumulate în organism. Tot ce trebuie să faci este să iei o cană de orez să o fierbi în 6 căni de apă şi apoi să strecori apa.

Dacă de obicei arunca-i apa de la orezul fiert, acum te vei gândi de 2 ori înainte să faci asta.

Astfel vei obţine remediul perfect pentru a estompa ridurile, petele, vei elimina o cantitate semnificantă de toxine, vei reduce inflamaţia de la nivelul feţei şi îţi vei îmbunătăţi elasticitatea tenului.

Ajută-te de un disc demachiant, înmoaie-l în apa în care ai fiert orezul şi apoi aplică-l pe faţă. Este necesar să laşi să acţioneze în jur de 10 minute şi apoi să clăteşti cu apă călduţă din abundenţă.

După ce ai clătit bine apelează la o cremă hrănitoare pe care să o aplici cu ajutorul câtorva mişcări circulare de masaj.

Acest procedeu îl poţi face în fiecare zi atât dimineaţa cât şi seara.

Însă indiferent de momentul ales ţine cont de faptul că ai nevoie constantă de curăţare, hidratare, şi protecţie.