Acest ulei are grijă de pielea ta!

1 2 jpg jpeg

Cu cât ai mai multă grijă de alimentaţia ta cu atât mai puternic va fi organismul tău. Asemeni unei plante ce trebuie udată şi îngrijită, corpul tău are nevoie de vitamine, minerale, nutrimenţi de calitate superioară pentru a inhiba dezvoltarea diferitelor afecţiuni.

Unul dintre cele mai bune alimente bogate în acizi graşi şi vitamine este avocado.

Acesta fruct minune, mai ales datorită conţinutului de acid alpha lonoliec ajută la inhibarea dezvoltării celulelor canceroase, celule responsabile cu apariţia diferitelor tumori maligne ce pot apărea atât la colon cât şi la sân.

În plus, acest acid în combinaţie cu vitamina E îi va creşte rezistenţa organismului pentru a lupta eficient împotriva cancerului de piele şi a celui pulmonar.

Grăbeşte vindecarea leziunilor cutanate

1 2 jpg jpeg

Complexul vitaminic format din vitaminele A,D, E sunt esenţiale în procesul de vindecare şi regenerare celulară, oferind pielii şi protecţie împotriva tuturor agenţilor antibacterieni şi antiinflamatori.

În cazul în care ai de a face cu o cicatrice destul de inestetică, aplică câteva picături de ulei de avocado pe suprafaţa ei şi masează uşor cu mişcări circulare, într-un timp foarte scurt deja vei vedea îmbunătăţiri.

Este util şi în cazul dermatitelor sau a acneei.

Uită de riduri în mod natural!

1 2 jpg jpeg

Nu te mai panica din cauza ridurilor, uleiul de avocado te va ajuta să creşri producţia de colagen a pielii, mai ales pentru că dispune de vitamina A şi D în cantităţi ideale pentru a lupta împotriva îmbătrânirii premature.

După ce ai demachiat în prealabil tenul seara, aplică câteva picături de ulei de avocado şi masează uşor faţa, insistând mai ales în zona afectată de riduri şi anume, ochi, tâmple şi chiar în jurul gurii.

Pentru un efect şi mai intens apelează la o baie de aburi înainte pentru ca să se deschidă porii mai bine şi uleiul de avocadă să pătrundă şi mai bine în piele.

Află cum poţi scăpa de celulită cu ajutorul fructului de avocado AICI

Te scapă de colesterolul rău

O altă problemă unde acest produs şi-a dovedit eficienţa este cea a colesterolului. Acest uelei este bun să îl foloseşti ca tratament cosmetic sau pur şi simplu să îl adaugi în salate.

Fiind bogat în acid oleic monosaturat îţi va proteja organismul şi mai ales vasele de sânge împiedicând trigliceridele şi colesterolul să se depună.

Un fruct de avocado consumat pe zi va face minuni şi pentru silueta ta, şi pentru tenul tău, în concluzie pentru sănătatea ta.

Cantitatea de acizi de Omega-3 şi 6, vitamina E din avocado se regăsesc şi in uleiul presat la rece şi îi va oferi corpului tău cantitatea necesară de antioxidanţi ce îţi va proteja mai ales vasele de sânge şi totodată apariţia trombozei sau a oricărei afecţiuni coronariene.

Cel mai bun tratament pentru păr

Uleiul de avocado se obţine prin presarea la rece a pulpei deshidratate , în felul acesta vitamine precum A, B, D, E, K, dar şi alte componente esenţiale precum fierul, magneziul, lecitina sau chiar clorofila se vor regăsi şi în uleiul obţinut.

De acţiunile lui hidratante şi antibacteriene se poate bucura şi podoaba ta capilară. Uită de firele despicate, de părul uscat sau de caderea părului.

Aplică la duş pe părul umed ulei de avocado mai ales la rădăcină masând uşor zona şi apoi întinde şi pe lungimea părului şi lasă să acţioneze între 15-20 minute şi spală-l apoi ca de obicei.

Vei scăpa de mătreaţă şi vei stimula creşterea sa într-un mod frumos şi natural. Chiar dacă ai părul vopsit nu te sfii să îl foloseşti, în acest caz va preveni uscarea lui.