Această mască îţi pregăteşte părul pentru anotimpul rece!

Vedetele folosesc un tratament cu botox pentru păr jpeg

Căldura excesivă, apa de mare şi soarele au contribuit la deshidratarea părului, iar acum că vremea dă semne că începe să se răcească este nevoie de o atenţie specială la acest capitol.

Uită de firele despicate şi părul aspru care se încurcă des sau de tratamentele scumpe din saloane. Profită de nutrimenţii naturali din natură şi răsfaţă-te chiar la tine acasă.

Avocado, fructul sănătăţii şi frumuseţii

1 2 jpg jpeg

Principala sa calitate este acea că reprezintă o sursă importantă de acizi graşi esenţiali, consumat cu regularitate ajută al reglarea nivelului de colesterol şi ajută organele să funcţioneze corespunzător.

Conform cercetătorilor, sâmburele de avocado are o doză mult mai mare de fibre solubile decât ovăzul, este indicat pentru a preveni bolile aparatului cardiovascular.

Pudra de avocado poate să înlocuiască cu succes cafeaua, având în compoziţia sa mai mulţi antioxidanţi chiar şi decât ceaiul verde, fiind astfel un bun aliat pentru menţinerea sistemului imunitar puternic. Pentru că poate controla nivelul de glucoză din sânge, ste ideal pentru a avea grijă şi de silueta ta.

Uleiul din sâmbure de avocado ajută la creşterea nivelului de colagen din piele, la creşterea părului şi la menţinerea frumuseţii tale.

Mierea de albine îţi asigură vitalitatea părului

Mierea de albine este un produs extrem de hrănitor atât pentru corpul tău cât şi pentru părul tău. Are capacitatea de a fortifica firul de păr, ajutându-l să fie mai strălucitor, mai suplu şi mult mai frumos.

Dacă vrei să începi un tratament pentru păr cu miere de albine este obligatoriu să renunţi la folosirea feonului o perioadă deoarece acesta duce la degradarea firului de păr.

Află cum îţi poţi decolora părul în mod natural AICI

Uleiul de măsline hidratează

Uleiul de măsline hrăneşte părul, mai ales dacă îl laşi un timp mai mare de o oră pe firul de păr.

Pentru rezultate şi mai bune, după ce ai aplicat uleiul de măsline poţi să îţi înfăşori părul într-un prosop cald nu fierbinte, pentru ca în felul acesta uleiul să patrundă şi mai bine în păr.

Mască hrănitoare în sezonul rece

Tot ce trebuie să faci este să amesteci pulpa de la un avocado foarte bine copt cu două linguri de miere şi două de ulei de măsline. Amestecă bine până obţii o pastă şi apoi plic-o pe părul umed. Înfăşoară părul într-o folie de plastic şi apoi adaugă un prosop cald. Ţine această mască cât vrei sau cât poţi şi apoi spală ca de obicei însă fără a apela la feon.

În loc de pulpa de avocado poţi să foloseşti ulei din sâmburi de avocado. Gramajul de mai sus este suficient pentru un păr lung până la umeri, dacă părul tău este mai lung atunci dublează cantităţile.

Poţi să foloseşti această mască de două ori pe săptămână.