Aceasta este masca perfectă pentru ochi frumoşi!

1 2 jpg jpeg

Îl utilizezi des în bucătărie, fie că este pentru curăţenie, fie că este pentru prepararea diverselor bunătăţi culinare.

Însă dacă nu ai aflat până acum, bicarbonatul poate deveni secretul frumuseţii tale, mai ales că este util pentru a şterge pungile de sub ochi, oboseala şi punctele negre.

Dacă vrei un look fresh, mergi la raftul cu ingrediente culinare şi bucură-te de beneficiile uimitoare ale bicarbonatului de sodiu.

Cum se prepară masca cu bicarbonat

Este foarte simpu, tot ce trebuie să faci este să amesteci o linguriţă de bicarbonat într-o cană de ceai de muşeţel până când acesta se dizolvă.

Dacă nu ai muşeţel la îndemână, poţi să dizolvi bicarbonatul într-o cană de apă caldă sau orice alt ceai din plante. Cele mai recomandate plante după muşeţel fiind tei, salvie, păpădie sau gălbenele.

Ia două discuri demachiante, înmoaie-le în lichidul în care ai dizolvat bicarbonatul şi aplică-le apoi sub ochi. Timp de cel puţin 20-30 de minute lasă discurile să acţioneze, apoi clăteşte bine faţa cu apă călduţă şi aplică o cremă hidratantă.

Află ce afecţiuni poţi trata cu bicarbonat AICI

Ajutorul tău împotriva acneei

Dacă nu ştiai, bicarbonatul te poate ajuta să scapi de neplăcuta acneea, şi nu este deloc greu. Formează o pastă din bicarbonat şi apă şi aplic-o apoi pe zona afectată. Lasă să acţioneae între 10-15 minute apoi îndepărtează cu apă călduţă. Repetă acest procedeu de două ori pe zi şi vei vedea rezultatele.

Te scapă de respiraţia urât mirositoare

Halitoza sau respiraţia urât mirositoare nu se tratează cu bomboane mentolate. Dizolvă în schimb o lingură de bicarbonat într-un pahar cu apă şi apoi fă gargară cu soluţia obţinută. În felul acesta îşi vei dezinfecta cavitatea bucală cât şi gâtul.

Pentru rezultate uimitoare repetă acest procedeu la fiecare două zile, atât dimineaţa cât şi seara.

Îţi curăţă părul în profunzime

Uită de dusul la salon, de produsele scumpe. Bicarbonatul poate fi folosit inclusiv pe post de balsam de păr, îţi va curăţa părul în profunzime. Pentru asta trebuie să amesteci două linguri cu bicarbonat într-un litru de apă caldă şi să îţi clăteşti părul după ce l-ai spălat.

Atenţie!

Nu folosi acest truc mai mult de o dată la două săptămâni.