4 remedii naturale pentru estomparea ridurilor

1 2 jpg jpeg

Albuşul conţine vitamine din complexul B

Amestecă câteva albuşuri într-un bol, după care aplică-le pe faţă cu ajutorul degetelor, masând pielea cu mişcări circulare. Masca se lasă să acţioneze timp de 15 minute, după care faţa se clăteşte cu apă din abundenţă. Vitaminele B şi E din compoziţia albuşurilor au efecte benefice asupra pielii, unul dintre acestea constând în estomparea ridurilor.

Uleiul de măsline catifelează pielea

Uleiul de măsline ajută pielea să rămână catifelată şi fermă, prevenind astfel apariţia ridurilor. Aşadar, masează-ţi pielea cu câteva picături de ulei de măsline, înainte de a merge la culcare, după care tamponează-ţi faţa cu un prosop. A doua zi, dimineaţa, te vei trezi cu o piele mult mai fină şi mai catifelată.

Legume pentru o hidratare corespunzătoare

Legumele proaspete sunt bogate în numeroase vitamine şi minerale, care menţin pielea hidratată, fermă şi strălucitoare. Pentru a beneficia de efectele pozitive ale legumelor, prepară sucuri naturale cu care să îţi ştergi faţa zi de zi.

Lămâia lasă pielea fresh

Stoarce sucul unei lămâi, după care aplică-l pe faţă cu ajutorul unui disc demachiant. Masează zonele în care există riduri, după care spală-te pe faţă cu apă rece. Acidul din lămâie redă prospeţimea pielii şi contribuie la estomparea ridurilor, motiv pentru care este indicat ca acest remediu să se folosească zi de zi, până la obţinerea rezultatelor dorite.

De asemenea, pentru mai bune rezultate, specialiştii recomandă folosirea tuturor celor patru remedii. Astfel, pielea va beneficia de toate proprietăţile ingredientelor naturale, în acelaşi timp, grăbind astfel procesul de estompare a ridurilor.