4 produse pentru bebelu┼či, bune de inclus ├«n arsenalul de frumuse┼úe

1 2 jpg jpeg

Be┼úi┼čoare de urechi pentru ├«ndep─ârtarea machiajului

Diferite de cele pentru adul┼úi, be┼úi┼čoarele de urechi pentru bebelu┼či sunt concepute din materiale organice, au o alt─â form─â, ajut├óndu-te s─â ┼čtergi cu precizie liniile de tu┼č gre┼čit trasate sau s─â ├«ndep─ârtezi machiajul din zona ochilor, ├«n special dac─â por┼úi extensii de gene.

Pic─âturi nazale saline

Pic─âturile nazale saline fac minuni asupra nasului congestionat al bebelu┼čului, dar ┼či ├«n cazul rimelului uscat. Dac─â rimelul nu a dep─â┼čit data de expirare, ├«ns─â a fost deschis de prea multe ori ┼či s-a ├«nt─ârit, adaug─â c├óteva pic─âturi ├«n tub, agit─â-l u┼čor ┼či astfel va fi ca nou.

Ulei de corp

├Ä┼úi dore┼čti un produs de ├«ngrijire bl├ónd cu pielea ta, care s─â nu con┼úin─â substan┼úe periculoase ┼či d─âun─âtoare precum parabenii? ├Än acest caz, folose┼čte ulei de bebelu┼č, care asigura echilibrarea pH-ului ┼či men┼úinerea elasticit─â┼úii pielii. Aplic─â-l diminea┼úa ┼či seara, imediat dup─â ce ai ie┼čit din du┼č, c├ónd porii sunt ├«nc─â deschi┼či, pentru o mai bun─â absorb┼úie. De asemenea, acesta poate fi folosit ┼či ca demachiant sau ca balsam pentru p─âr.

┼×ampon bl├ónd

Pentru a nu agresa p─ârul, ├«n special dac─â obi┼čnuie┼čti s─â-l speli zilnic, este necesar s─â folose┼čti un ┼čampon cu o formul─â care s─â-i ofere hidratarea de care are nevoie, dar care s─â-l protejeze ├«n acela┼či timp. De asemenea, po┼úi folosi ┼čamponul pentru bebelu┼či ├«n locul detergentului atunci c├ónd vrei s─â speli haine din ┼úes─âturi mai preten┼úioase, precum l├óna sau m─âtasea.