4 produse de îngrijire te ajută să fii frumoasă iarna

1 2 jpg jpeg

Cremă puternic hidratantă

În anotimpul rece, hidratarea pielii este esenţială. Cele mai bune sunt cremele grase, care trebuie aplicate într-un strat mai generos decât le-ai aplica în mod normal. Dacă nu vei avea grijă să-ţi menţii pielea hidratată, vei observa că aceasta va începe să se usuce şi să-şi piardă din elasticitate, putându-ţi da uneori şi senzaţia de mâncărime.

Balsam de buze natural

Pentr a-ţi menţine buzele hidratate şi pentru a preveni apariţia cojiţelor inestetice formate în urma expunerii la frig, aplică de câteva ori pe zi balsam de buze din ingrediente naturale, foarte hidratante. Optează pentru produse pe bază care conţin unt de cocos sau vaselină. Pentru un plus de culoare, optează pentru un produs care conţine pigmenţi.

Spray de păr pentru protecţie termică

Înainte de a-ţi usca părul sau de a folosi placa sau ondulatorul este bine să foloseşti un produs cu protecţie termică pentru a preveni deteriorarea şi uscarea acestuia. Aplică-l de fiecare dată doar pe lungimea părului.

Mască de faţă potrivită tipului tău de ten

O mască de faţă potrivită pentru zilele reci trebuie să conţină ingrediente care să te ajute să menţii elasticitatea pielii. O poţi cumpăra din comerţ - recomandată fiind cea cu acid hialuronic sau cu extract de melc sau ţi-o poţi prepara acasă, din 2-3 linguriţe de iaurt gras, o linguriţă de miere şi o capsulă de vitamina E uleioasă. Se lasă să acţioneze 10-15 minute, apoi se îndepărtează cu apă călduţă.