3 metode care te ajută să scapi rapid de cearcăne

1 2 jpg jpeg

Utilizează produse care conţin cafeină

Unul din ingredientele te ajută să scapi de pungile inestetice de sub ochi este cafeina.

De aceea, când mergi la cumpărături pentru a-ţi alege crema de ochi, verifică să fie trecut pe etichetă şi acest ingredient.

Pentru a obţine rapid rezultatele dorite, este indicat să aplici crema zilnic, înainte de culcare.

Ai grijă la alimentaţie

Chiar dacă dormi suficient şi ai grijă să foloseşti produse pe bază de cafeină, dar cu toate acestea nu reuseşti să scapi de pungile de sub ochi, este foarte posibil ca alimentaţia să fie de vină.

Evită să consumi produse cu un conţinut ridicat de sare, zahăr, grăsimi sau alergeni (lapte, soia, grâu).

Opteză, în schimb, pentru alimente precum bananele (te ajută să previi retenţia de sare), spanacul (stimulează producerea colagenului) şi sfecla (îmbunătăţeşte circulaţia sangvină).

Foloseşte serum cu vitamina C

Vitamina C are capacitatea a de a albi cearcănele închise la culoare, de aceea este indicat să o foloseşti dacă te confrunţi cu această problemă.

Pentru a obţine cele mai bune rezultate, include în trusa ta de îngrijire un serum cu o concentraţie mare de vitamina C, pe care să îl aplici seara.

Ce trebuie să eviţi

Din dorinţa de a camufla cearcănele cu ajutorul machiajului poţi risca să le scoţi şi mai mult în evidenţă. De aceea, este recomandat să alegi un machiaj luminos, nicidecum unul care să implice folosirea fardului sau a creionul negru, deoarce acestea vor întuneca şi mai mult privirea. Foloseşte, în schimb, un creion într-o nuanţă deschisă, jos, în interiorul ochiului.