3 măşti naturale, ideale pentru un ten frumos

1 2 jpg jpeg

Mască puternic hidratantă

În sezonul rece, tenul are tendiţa să devină uscat şi tern. Ai nevoie de o mască hidratantă, care să elimine, în acelaşi timp, şi celulele moarte de la suprafaţa pielii?

O poţi prepara chiar acasă din 2 linguri de ulei de măsline amestecate cu 1 linguriţă suc de portocale. Aplic-o pe faţă cu mişcări circulare, evitând zona ochilor şi las-o să acţioneze 10 minute. Clăteşte cu apă călduţă.

Mască pentru fermitate

Pentru a reda strălucirea pielii şi pentru a scăpa, totodată, de petele inestetice, masca cu soia reprezintă soluţia perfectă.

Într-un vas, amestecă 1 albuş cu ½ ceaşcă de pulbere de soia. Aplică masca obţinută pe tenul curăţat, în prealabil, lăsând-o să acţioneze 15 minute. La final, clăteşte şi aplică o cremă hidratantă.

Mască pentru ten luminos

Dacă ţi-au apărut câteva coşuri inestetice pe faţă sau ai tenul iritat, însă ţi-ai dori să ai o piele curată, lipsita de imperfecţiuni, masca cu miere şi măr este potrivită pentru tine.

Cum o prepari? Dă 1 măr prin răzătoarea mică şi amestecă-l cu 1 lingură de miere de albine, până se omogenizează. Aplic-o pe ten şi las-o să acţioneze minimum 15-20 de minute. Clăteşte şi, la final, umezeşte o dischetă demachiantă în lapte, aplic-o 10 minute pe zonele cu probleme şi clăteşte iar tenul.