3 argumente contra purtării hainelor strâmte

2 jpg jpeg

Nu doar femeile pot avea probleme de sănătate cauzate de hainele prea strâmte. În cazul bărbaţilor, acestea pot duce la infertilitate, tulburări circulatorii.

Ri┼čti s─â suferi de varice sau celulit─â

Dac─â preferi hainele pe corp, cu at├ót mai mult pantalonii str├óm┼úi, ┼či le alegi ├«n fiecare zi sau le por┼úi mai multe ore ├«n ┼čir ├«┼úi pot fi afectate venele.

Sângele va fi pompat cu dificulatate prin aceste vase de sânge de la nivelul picioarelor, fapt care permite apariţia afecţiunii numită vene varicoase sau varice.

┼×i apari┼úia celulitei este favorizat─â de obiceiul de a purta pantaloni mula┼úi. Pielea care nu se poate mi┼čca sau nu poate respira nu va elimina toxinele, iar celulita se va agrava. ├Än plus, acumulezi mai multe gr─âsimi la nivelul ┼úesuturilor.

Poţi ajunge la medic din cauza unei infecţiile vaginale

Din cauza faptului c─â hainele mulate nu permit pielii s─â respire, acestea este posibil s─â duc─â la instalarea unor infec┼úii vaginale. Este creat un mediu umed, propice ├«nmul┼úirii bacteriilor, ceea ce schimb─â pH-ul la nivel vaginal ┼či provoac─â o infec┼úie.

Te-ar mai putea interesa: Îţi place să dormi fără haine? Iată câteva beneficii miraculoase ale acestui obicei!

Îţi este afectată digestia

Dup─â ce m─ân├ónci, stomacul se dilat─â ├«n mod natural, deci hainele lejere sunt mai potrivite pentru o digestie u┼čoar─â.

├Än cazul purt─ârii unora str├ómte, sunt ┼čanse mari s─â te confrun┼úi cu reflux gastric, grea┼ú─â, arsuri la stomac, dureri gastrice.

Nici la nivel intestinal digestia nu se va putea face în mod corect, în special după mese copioase. De aceea, hainele strânse pe corp te vor aduce în situaţia de a suferi de constipaţie sau balonare.