Forma buricului îţi arată cât vei trăi!

Există mai multe tipuri de buric, scrie The Sun, și fiecare spune câte ceva despre tine.

Se pare că buricul, această gaură micuță care s-a format ca urmare a căderii cordonului ombilical poate determina dacă vei fi un partener bun și chiar cât de mult ai putea trăi.

Totul se datorează teoriei omfilomanției, care implică studierea formei buricului unei persoane pentru a identifica trăsăturile de personalitate.  Acesta este un tip de mitologie chineză, iar oamenii care cred în ea spun că forma buricului tău poate chiar prezice câți copii vei avea.

Potrivit psihologului berlinez Dr. Gerhard Reibmann, citat de The Sun, autorul cărții Centered: Understand Yourself Through Your Navel, poți, de asemenea, să afli cât vei trăi inspectându-ți buricul.

Buric proeminent

Acest tip este cel mai frecvent la sugari și copiii mici și pe măsură ce creștem - buricul se schimbă și el, de obicei se lărgește. La tineri, este cunoscut și ca hernie ombilicală și uneori poate arăta ca un nodul nedureros.

Dar se poate modifica și deveni mai mare, atunci când persoanele afectate râd, tușesc, plâng sau merg la toaletă pentru defecație.

Un buric care iese în relief demonstrează un caracter puternic, extrovertit, optimist, care este încăpățânat, un fan al reflectoarelor și cu o perseverență de admirat, pentru a obține ceea ce își dorește.

Multe femei dezvoltă un buric proeminent după sarcină și chiar optează pentru o intervenție chirurgicală pentru a schimba această situație.

Procedura de chirurgie plastică, cunoscută sub numele de ombilicoplastie, schimbă dimensiunea și forma buricului prin îndepărtarea sau întinderea pielii din jur.

buric femeie jpg

Buricul este cicatricea rămasă în urma căderii cordonului ombilical

Buric adânc și rotund

Cineva care are acest tip de buric ar putea părea că are o umbră sub pliul buricului.

La unii oameni, poate arăta ca o gură deschisă, iar experții spun că acest tip este frecvent la cei care au exces de grăsime abdominală.

Această formă a buricului indică o persoană modestă, echilibrată, cu o inimă mare și o personalitate liniștită și timidă.

Speranța medie de viață, este în cazul lor,  81 de ani.

Buric alungit pe verticală

Această formă a buricului este îngustă și subțire și indică o persoană încrezătoare, generoasă și stabilă emoțional.

De-a lungul anilor, mulți oameni au considerat acest tip de buric drept foarte frumos, fiind chiar dorit în procedure estetice. Ulterior, sondajele au descoperit că acesta este cel mai comun tip de buric, potrivit Annals of Plastic Surgery.

Speranța medie de viață a acestor persoane este 75 de ani.

Cu formă alungită pe orizontală

Acest ombilic este mai lung pe orzontală și demonstrează o personalitate complexă și emoțională. Ei nu tind să-și acorde cu ușurință încrederea celorlalți, dar dacă o fac, înseamnă că acea persoană înseamnă foarte mult pentru ei.

Unul dintre principiile lor în viață este să-i trateze pe ceilalți așa cum ei sunt tratați de ceilalți.

Speranța medie de viață: 68 de ani.

Cu formă neregulată

Acest buric cu formă „creativă” și neobișnuită indică o personalitate unică, iubitoare de distracție, predispusă la schimbări ample de dispoziție, adesea cu o emoție și emotivitate crescute.

Speranța medie de viață: 70 de ani.

Forma ovala

Un buric în formă ovală sugerează o personalitate hiperactivă și suprasensibilă. Iau lucrurile prea în serios și sunt răniți cu ușurință, dar adesea tac în legătură cu asta.

Sunt persoane nerăbdătoare și predispuse să se plictisească rapid și ușor.

Speranța medie de viață: 65 de ani.