VIDEO. Menţine-te în formă la orice vârstă

1 2 jpg jpeg

Cu cât faci mai multă mişcare cu atât vei fi mai sănătos şi mai energic. Te vei putea concentra mai bine şi odihna nu va mai fi niciodată pe plan secund.

Ajută-ţi organismul să facă faţă cu brio tuturor schimbărilor prin care este nevoit să treacă.

Nici un antrenament fără încălzire

Indiferent că te vrei să alergi prin parc, să joci tenis sau orice altă formă de mişcare, nu uita să faci mişcările de încălzire.

Mişcările clasice de stretching au rolul de a pregăti organismul pentru efortul fizic şi totodată de a-l proteja de eventualele pericole.

Priveşte în video-ul de mai jos şi vezi cum a ales colega noastră să îşi petreacă pauza de doar 5 minute de la servici, antrenându-şi picioarele.

Practici sport iarna sau ai de gând să te duci în drumeţii pe munte sau chiar la ski? Atunci exerciţiile de mai jos te vor ajuta să îţi întăreşti musculatura picioarelor şi a abdomenului.

Află ce exerciţii poţi face la birou AICI

Genuflexiunile, secretul stabilităţii

Un abdomen lucrat înseamnă o rezistenţă crescută iar musculatura picioarelor fermă înseamnă o stabilitate mai mare.

Prin urmare, sportul nu face altceva decât să te menţină frumos, sănătos şi plin de energie.

Alege să variezi şi să adopţi noi ustensile la ora ta de sport. Mişcarea se poate face oriunde, oricând şi cu orice ai la îndemână.

Ai grijă de spatele tău

Ţine spatele drept, abdomenul încordat, picioarele depărtate şi execută exerciţiile corect în timp ce inspiri adânc pe nas şi expiri pe gură.

Mai ţii minte când ai sărit ultima dată coarda?

Sunt convinsă că te-ai distrat, de ce să nu profiţi şi acum de ea. În fond, suntem copii în trupuri adulte, iar copilul din noi mereu este o sursă de energie bună.