VIDEO. Lucrează-ţi abdomenul stând în fotoliu

1 2 jpg jpeg

Cuvântul fotoliu este sinonim cu relaxare, concediu, odihnă, ei bine, poate fi şi un instrument de care te poţi ajuta să îţi menţii forma fizică de invidiat.

Nu degeaba se zice că pauzele mici şi dese sunt cheia marilor succese, nu ne crede pe cuvânt şi convinge-te singur.

Priveşte în video de mai jos cum colega noastră Mirela a ales să îşi lucreze abdomenul într-o pauză la birou.

Cu paşi mici dar siguri rezultatele nu vor întârzia să apară.

Izometria, secretul frumuseţii

1 2 jpg jpeg

Vrei un corp frumos, sănătos, atletic? Dacă ai un surplus de ţesut adipos, primul pas este să alegi un antrenament de tip cardio, pentru a intensifica procesul de ardere a ţesutului adipos.

Alimentaţia fiind primordială şi esenţială, iar pasul doi fiind izometria.

Practic această ramură presupune menţinerea unei poziţii care solicită întreaga musculatură fără a leza postura corporală.

Plank-ul, cel mai celebru exerciţiu de izometrie te va ajuta să îţi corectezi postura, să îţi lcrezi musculatura, să te binedispună şi să te pregătească pentru intâlnirea cu ”cel mai bun tu”.

Importanta abdomenului lucrat

1 2 jpg jpeg

Ştim că îţi place atunci când vezi un abdomen plin de pătrăţele şi ai vrea şi tu, însă timpul de obţinere ţi se pare greu şi te dai mereu bătut ca mai apoi să o iei de la capăt.

Ştii cât de important este pentru sănătate să ai un abdomen fără prea mult ţesut adipos? Este vital.

Şi asta deoarece grăsimea abdominală este cea mai periculoasă, urmată fiind de grăsimea viscerală, având consecinţe şi asupra coloanei.

O musculatură nelucrată suficient va contribui din plin la deformarea coloanei, a staturii, posturii şi va atrage dupa sine probleme de sănătate, nu e mai bine să faci puţină mişcare şi să previi?

Iată o idee de a fi activ folosindu-te de un fotoliu, ce zici?