VIDEO. Exerciţii la cuier

1 2 jpg jpeg

Din ce în ce mai mulţi oameni se îndreaptă către lucrul la birou sau care implică statul foarte mult pe scaun.

Iar acest aspect în timp va avea un efect ireversibil asupra sănătăţii tale. Dacă te gândeşti că ar fi drăgut să faci mişcare dar de fiecare dată găseşti un pretext să nu o faci, atunci îţi arătăm prin video-ul de mai jos că este posibil chiar ajutându-te de un banal cuier în care îţi laşi haina cât timp tu stai la birou.

Alege să te menţii în formă

2 jpg jpeg

Dacă vei profita de orice posibilitate pentru a face mişcare vei observa în scurt timp cum satisfacţia personală că ai grijă de sănătatea ta şi te păstrezi în formă optimă va creşte, iar efectele pozitive te vor face să ai mai multă încredere în tine.

Fără a mai pune în calcul că sportul te va ajuta să depăşeşti problemele cu postura şi să reduci durerile de spate.

Mişcarea indiferent de forma ei îţi va îmbunătăţi inclusiv nivelul de odihnă generală al organismului şi astfel vei avea parte de un somn uşor.

Află cum îţi poti lucra abdomenul cu ajutorul unui fotoliu AICI

Lucrează-ţi corpul şi detaşează-te

2 jpg jpeg

Poate părea o glumă la început, însă dacă stai bine şi te gândeşti, de cele mai multe ori ceea ce îţi doreşti se află chiar sub ochii tăi. Ai vrea un corp suplu, frumos, eventual cu pătrăţele? Dacă te uiţi cu atenţie în jur sigur găseşti cel puţin 3 obiecte cu care ai putea să îţi antrenezi musculatura.

Lasă-ţi imaginaţia să creeze scenarii şi bucură-te de multiplele posibilităţi, detaşează-te pentru cel puţin 10 minute zilnic , timp în care alege să fii activ şi rezultatele nu vor întârzia să apară.

Priveşte în video-ul de mai jos cât de simplu şi de eficient în acealşi timp este să te joci şi în joaca ta să arzi calorii, obţinând astfel o doză de sănătate.

Profită de orice ocazie pentru a fi activ şi menţine-ţi sănătatea!