VIDEO Exerciţii de stretching de făcut la birou

1 2 jpg jpeg

Aceste exerciţii te vor ajuta să te relaxezi, să te destinzi, să scapi de durerile musculare şi nu în ultimul rând să-ţi pregăteşti corpul pentru efort.

Ştii doar că orice antrenament la sală începe cu câteva mişcări de încălzire. Ei bine, de ce nu ai beneficia de aceste mişcări şi atunci când eşti la birou?

Mişcarea la birou, sănătate curată

2 jpg jpeg

Mişcarea la birou, deşi sună a corvoadă, poate fi chiar plăcută şi te poate ajuta să te detaşezi şi să detensionezi atât musculatura cât şi psihicul.

În plus, orice fel de mişcare pentru care vei opta va contribui esenţial la activarea circulaţiei sangvine şi la o mai bună oxigenare a creierului, ceea ce îţi va fi de mare folos pentru a te menţine sănătos şi pentru a te putea concentra mai uşor.

În plus, dacă alegi să faci câteva minute de mişcare cu colegii, vei avea ocazia să socializezi mai bine şi mai uşor.

Află cum să te menţii în formă la orice vârstă AICI

5 minute, timpul sănătăţii tale

Priveşte în video-ul de mai jos cum colega mea, Mirela, se bucură de cele 5 minute libere dintr-o zi de muncă.

Deşi par exerciţii uşoare la prima vedere, în momentul executării lor în mod corect vei observa că gradul de dificultate este unul un pic peste mediu.

Şi asta deoarece exerciţiile de stretching mobilizează muşchii, ajutându-i să devină mai flexibili şi dezvoltă anumite amibilităţi de coordonare.

Ajută-te de propriul scaun pe care petreci atât de mult timp, de coşul de gunoi pe care cu siguranţă îl ţii sub birou şi de corpul tău şi antrenează-te pentru sănătate.

Cu doar 5 minute în fiecare zi vei observa efectele chiar începând din prima zi.

Priveşte cu atenţie video-ul de mai jos şi până data viitoare să ne fie sănătatea bună!