VIDEO: 9 exerciţii pentru un corp ferm

1 2 jpg jpeg

Iată cum poţi realiza exerciţiile: 1. Încearcă să-ţi încetineşti mişcările

S-a demonstrat de-a lungul timpului că mişcările cu încetinitorul solicită mai mult rezistenţa muşchilor. Concentrează-te pe mişcare şi ai să simţi cu muşchii tăi lucrează chiar şi în timp ce te speli pe dinţi, de exemplu.

Când stai la rând undeva sau atunci când aştepţi autobuzul, poţi să faci nişte exerciţii pentru tonifierea fesierilor. Încordează-ţi fundul, apoi relaxează-l şi repetă acest exerciţiu pe toată durata aşteptării.

Dacă te enervează reclamele care-ţi întrerup filmul sau emisiunea preferată, profită de această pauză pentru a-ţi lucra braţele. Fă mişcări ferme şi relativ rapide, în sus şi-n jos sau în lateral şi bucură-te de nişte braţe tonifiate.

Oricând îţi găseşti câteva minute libere, stai fie pe un picior, fie pe altul, cu mâinile ridicate în lateral şi cu ochii închişi. Astfel vei solicita musculatura fesierilor, a gambelor şi-ţi vei îmbunătăţi echilibrul.

Cu toţii avem ticuri iar tendinţa este să le scoatem la iveală atunci când avem o stare de nervozitate. Pentru a scăpa de momentele de stres din viaţa ta, strânge între palme o minge. Astfel te vei trezi şi cu nişte braţe de invidiat.

Atunci când vorbeşti la telefon, mergi într-o încăpere unde nu te vede nimeni şi fă 20 de genuflexiuni. Controlează-ţi respiraţia astfel încât să nu începi să gâfâi în telefon.

După ore bune de stat la birou, migrenele şi durerile de gât nu evită să apară. Pentru a preveni acest lucru, pune-ţi din când în când palma pe frunte şi împinge capul cu toată puterea în palmă, apoi repetă acelaşi exerciţiu şi pentru tâmple.

Timpul în care te speli pe mâini sau pe dinţi poate fi şi el fructificat. În faţa chiuvetei, începe să-ţi mişti şoldurile de la stânga la dreapta şi invers. Un mod excelent de a-ţi tonifia corpul.

Urcatul scărilor două câte două nu numai că te ajută să ai o formă fizică mai bună dar te pot ajuta să ai un fund tonifiat. Pentru a nu obosi, începe într-un ritm lent, apoi măreşte atât viteza, cât şi ritmul respiraţiei.