Trucuri pentru a slăbi mai uşor

1 2 jpg jpeg

Unul dintre cele mai bune trucuri atunci când vine vorba de silueta ta este să ai grijă la lichidele pe care le consumi. Şi aici ne referim bineînţeles şi la cantitatea de cafea consumată.

Limitează-te la o simplă ceaşcă dimineaţa, eventual fără lapte şi zahăr. Evită pe cât posibil băuturile acidulate, pe cele de tip frappe şi cât de cât alcoolul.

Ceaiul verde accelerează metabolismul

1 2 jpg jpeg

Ceaiul verde consumat cu regularitate te ajută să arzi cu 70% mai multe calorii. Şi asta datorită antioxidanţilor naturali pe care îi conţine. Poţi să înlocuieşti cafeaua şi orice altceva doreşti să bei cu o cană de ceai verde.

Organismul uman asimilează în mod diferit caloriile lichide de cele solide, astfel că o băutură calorică te va face să mai vrei, iar aici ne referim atât la cafea cât şi la alcool.

Află cum să scapi de pietrele la rinichi AICI

Antrenează-te cu greutăţi

2 jpg jpeg

Începe cu 2 gantere de 2 kilograme şi execută exerciţii pentru toate grupele de muşchi. În felul acesta îţi vei activa metabolismul, vei favoriza o mai bună circulaţie sangvină şi vei căpăta rapid formele dorite.

Poţi începe cu câteva genuflexiuni sau fandări în timp ce, cu ajutorul ganterelor, ridici şi braţele. Îţi vei tonifia musculatura şi vei intensifa arderile.

Treptat, de la zi la zi încearcă să măreşti numărul de repetări, apoi vei vedea diferenţa.

Uită de sare

1 2 jpg jpeg

Cu cât este mai sărată mâncarea ta, cu atât mai mare va fi retenţia de apă în organism, iar acest aspect este unul din principalii factori care favorizează încetinirea metabolismului.

Renunţă la obiceiul de a consuma produse de tipul fast food, covrigi sau alte gustări nesănătoase, mezeluri sau alimente procesate.

Axează-te mai bine pe fructe şi legume şi nu sări niciodată peste mesele principale.

Odihneşte-te suficient

2 jpg jpeg

Cu cât vei dormi mai puţine ore pe noapte, cu atât mai lent va fi metabolismul tău. Apelează la alimente uşoare seara astfel încât somnul tău să nu fie afectat şi nu uita să faci cât mai des cu putiţă sport. Sportul te va ajuta să te eliberezi de energiile acumulate peste zi şi să îţi oxigenezi organsmul astefl încât să te odihneşti mai bine.

Nu uita de asemenea să bei cât mai multă apă, ori de câte ori ai ocazia. Nu aştepta să ţi se facă sete. Apa ajută organismul să acceleereze procesul de ardere al caloriilor şi îl va hidrata. Efectele minunate ale consumului de apă se vor vedea şi la nivelul pielii.