Te invităm la crosul Click! Sănătate

1 2 jpg jpeg

Te aşteptăm să alergi alături de noi duminică, 8 iunie, în Piaţa Charles de Gaulles. După cinci ediţii de succes la care au alergat peste 4.500 de persoane, redacţia Click! Sănătate te invită să alergi alături de vedete pe traseul de 3,9 km (Start - Piaţa Charles de Gaulles – Bd. Constantin Prezan - Piaţa Arcul de Triumf – Bd. Kiseleff – Piaţa Victoriei - Piaţa Charles de Gaullea - Sosire).

Pentru că promovăm stilul de viaţă sănătos prin mişcare, indiferent de vârstă, anul acesta organizăm şi crosul Familiei, eveniment la care pot alerga părinţii alături de cei mici pe un traseu special.

În timp ce traseul pentru crosul Click! Sănătate va avea o distanţă de 3,9 km, cel al Familiei va avea o distanţă de 500 de m.

Înscrierile se vor face la intrarea în parcul Herăstrău, de la ora 08:00, pe baza talonului din revistele Click! Sănătate, Click! pentru femei, dar şi din ziarele Adevărul şi Click! din săptămânile anterioare evenimentului. Primii trei sosiţi din cele şase categorii de vârstă (10-18 ani, 19-45 de ani, 46-peste 60 de ani) vor fi răsplătiţi de partenerii noştri, însă şi cei care vor trece mai târziu linia de finish pot câştiga premii la tombola evenimentului. Haideţi să alergăm şi să ne distrăm împreună pentru sănătate! Parteneri: Federaţia Română de Atletism, Primăria Municipiului Bucureşti, Direcţia Sport Tineret Bucureşti. Mulţumim sponsorilor

2 jpg jpeg
2 jpg jpeg
2 jpg jpeg