Slăbeşte rapid cu cu kangoo jumps

1 2 jpg jpeg

Antrenamentul de kangoo jumps se realizează cu ajutorul unor ghete speciale şi are la bază paşi de aerobic, care se desfăşoară, de obicei, pe muzică ritmată, astfel încât săriturile să fie susţinute şi alerte. Complexitatea stă atât în puterea cu care se produc săriturile, cât şi în dificultatea paşilor combinaţi.

Partea cardio/coregrafică este recomandat să fie făcută alături de un instructor, la o clasă cu mai mulţi participanţi. Dacă nu ai posibilitatea să ajungi la o sală cu programe kangoo jumps atunci este recomandat jogging-ul sau aerobicul. Dacă nu ştiai:

Pentru că în timpul antrenamentului trebuie să ne menţinem echilibrul, musculatura corpului (în proporţie de peste 80%) este încordată, obţinând astfel exerciţii executate perfect.

Diana Ştirbu, instructor de kangoo jumps, ne descrie câteva exerciţii menite să te ajute în lupta cu kilogramele.

Pentru ca antrenamentul să fie eficient este recomandat să lucrezi la fiecare antrenament cel mult două grupe musculare. Nu folosi greutăţi mai mari de 1 kg. Dacă eşti începătoare, cele mai potrivite sunt cele de 0.5 kg.

2 jpg jpeg

Braţele sunt depărtate şi paralele cu solul. Exerciţiul constă în apropierea şi apoi revenirea în aceeaşi poziţie, în patru serii de 8 repetări. După o pauză de 15 secunde, se reiau seriile. Se fac maximum 5.

Te sprijini pe antebraţe şi genunchi. Îndoi piciorul drept la spate, talpa devenind paralelă cu tavanul. Din această poziţie, care rămâne cea de bază, împingi piciorul spre tavan şi apoi revii. Atenţie! Nu trebuie să cobori genunchiul în timpul mişcării mai mult decât în această fotografie.

2 jpg jpeg

Pentru ca exerciţiul să fie şi mai eficient, după cele 4 serii de câte 8 repetări (pentru fiecare picior) întinzi piciorul şi rămâi în echilibru, încordată, timp de 8 secunde.

Poziţia iniţială - culcată, spatele perfect lipit de sol.

Sfat: pentru ca această poziţie să fie perfectă, abdomenul trebuie să fie bine încordat. Mâinile sunt la ceafă, coatele îndoite, privirea în tavan. Picioarele întinse, „străpung” tavanul.

2 jpg jpeg

Braţele sunt întinse de data aceasta, pentru ca eficienţa să fie şi mai mare. Îţi atingi cu vârful degetelor ghetele şi revii. Atenţie, capul nu trebuie să atingă solul! Faci 4 serii de câte 8 repetări şi apoi, o pauză scurtă.

Ai grijă!

Încălzirea şi relaxarea între exerciţii sunt obligatorii.

: După ce îţi alegi programul preferat, va fi nevoie de o rutină de 3 zile pe săptămână, ca să vezi şi rezultate.

Detoxifierea. Înainte să începi orice activitate sportivă este nevoie să ai organismul curat. Pentru asta, discută cu medicul tău despre alimentele ce-ţi sunt recomandate în perioada următoare.

Hidratarea. Consumă limonadă fără îndulcitor înaintea cafelei de dimineaţă. Vei avea mult mai multă energie în felul ăsta. Dacă ţi se pare prea concentrată mergi pe varianta unui pahar de apă cu câteva felii de lămâie înăuntru.

. Secretul constă în armonia dintre alimentaţie şi dietă. După ce vei realiza că a mânca sănătos nu ţine doar de o anumită perioadă de timp (dietă) şi îţi vei face un obicei din a consuma produse potrivite ţie, îţi vei menţine pe termen lung greutatea corpului şi nu vor mai exista fluctuaţii.

: Evită exerciţiile de Kangoo Jumps dacă ai spondiloză cervicală sau dacă eşti însărcinată.

JUMPS and SMILES este deviza Dianei şi a Clubului Kangoo by Diana Ştirbu (B-dul. Aerogării/Ficusului, clădirea INAV-demisol, Băneasa, Bucureşti) Programul cursurilor şi detalii despre antrenamentele de kangoo găsiţi pe site-ul www.dianastirbu.ro/. Pe Diana o găsiţi şi pe Facebook https://www.facebook.com/DianaStirbuOficial