Paşii necesari pentru a avea un abdomen plat

1 2 jpg jpeg

Astfel că un abdomen plat şi ferm nu se va obţine niciodată prin infometare, sau prin zilele în care uiţi efectiv să pleci din sala de antrenament spre casă.

Fii echilibrat

Hormonii responsabili cu senzaţia de saţietate şi cu numărul kilogramelor dacă nu primesc suficiente calorii nu vor funcţiona corespunzător şi astfel te vei strădui degeaba la sala de sport.

Deci pentru rezultate bune şi de durată ai nevoie de un echilibru, să te alimentezi corespunzător, să te antrenezi 3 zile pe săptămână, şi să te hidratezi.

Stresul se află într-o strânsă legătură cu hormonul numit cortizol, acesta contribuind la creşterea nivelului de grăsime. Deci pentru rezultate optime ai nevoie pe lângă echilibru, hidratare şi relaxare.

Află tot ce trebuie să ştii despre digestie AICI

Evită alimentele care balonează

1 2 jpg jpeg

Ai nevoie de alimente cu un aport crescut de fibre, care să uşureze tranzitul intestinal şi să ajute colonul să elimine toate reziduurile. Un alt truc este cel al apei cu lămâie băută mai ales dimineaţa pe stomacul gol, acest truc ajutând la intensificarea arderilor mai ales a grăsimii din zona abdominală.

Adoptă în alimentţia ta ovăzul, tărâţea de pssillyum pe care le poţi consuma în chefir sau apă sau smoothie-uri de legume.

Înlocuieşte cartofii prăjiţi cu cei preparaţi la cuptor sau îi poţi transforma în rondele, ai grijă îţi porţionezi bine mâncarea şi consumi gustări între mese. gustărle trebuie să conţine alune, nuci, fistic, caju, însă nu mai mult decât încape în căuşul palmei tale.

Proteinele stimulează arderile

2 jpg jpeg

Din categoria proteinelor buna face parte peştele - în special somonul, ciupercile, carnea de curcan, ouă, avocado, toate oferindu-ţi senzaţia de saţietate în timp ce intensifică procesul de ardere.

Acestea nu trebuie să lipsească din meniul tău zilnic, cel puţi o masă trebuie să conţină proteină.

Nu te axa doar pe abdomene

Ştim că exact această parte te interesează în mod expres însă trebuie menţionat faptul că pentru a slăbi frumos şi a te tonifia ai nevoie de multă activitate cardio, astfel că vei scăpa de grăsimea abdominală mult mai repede dacă vei face exerciţii pentru tot grupul.

Aleargă, mergi cu rolele sau cu bicicleta în parc, înoată, sari coarda, toate aceste activităţi te vor ajuta să te sculptezi frumos.

Fructele necesare zilnic

2 jpg jpeg

Este recunoscut faptul că anumite fructe precum ananasul, merele sau chiar grapefruitul ajută în curele de slăbire.

Specialiştii afirmă de exemplu despre ananas că ar avea cel mai intens efect asupra organismului intensificând foarte repede şi mult arderile, astfel că dacă optezi pentru fructul în stare crudă, câteva felii după masă te vor ajuta să ai parte de o digestie bună.

Pectina din mere este una dintre fibrele care imediat ce ajunge în stomac se ocupă cu absorbţia grăsimilor şi a toxinelor şi sprijină de asemnea tranzitul intestinal.

Tot ideal pentru tranzit şi mai ales pentru colon sunt şi prunele uscate, acestea putând fi adăugate în diferite mâcăruri.