Hula-Hoop, pentru o siluetă de invidiat

1 2 jpg jpeg

Însă, efectele benefice ale acestui sport pot fi luate în considerare, doar dacă îţi alegi cercul potrivit. Persoanele care vor să îşi subţieze talia au nevoie de un cerc mai mic, întrucât este nevoie de mai mult efort fizic pentru a-l folosi. Pentru cei care vor mai mult să se distreze, decât să slăbească, pot opta pentru cercuri medii sau mari.

Beneficiile Hula-Hoop

Hula-hoop îţi modelează braţele şi pieptul. Aşadar, roteşte cercurile colorate în jurul braţelor, cu mişcări circulare rapide, dacă vrei să faci exerciţii fizice la o intensitate ridicată.

De asemenea, tonifierea muşchilor abdomenului se numără printre beneficiile acestui sport distractiv. Mişcările circulare ale bazinului te vor ajuta să îşi subţiezi talia şi şoldurile în mod vizibil, dacă eşti perseverent.

Pentru picioare, exerciţiul pe care trebuie să îl faci este asemănător celui pentru braţe. Pentru a-ţi menţine echilibrul, aşază-te pe spate şi cu un picior perpendicular pe podea, începe să învârţi cercul în jurul piciorului întins. Menţine această mişcare timp de 2-3 minute, după care fă aceea;i mişcare şi pentru celălalt picior.

Deşi parte destul de uşor, începătorii pot întâmpina dificultăţi în rotirea cercului, întrucât este nevoie de antrenament pentru a menţine cercul în julul talie, şoldurilor sau picioarelor.