Exerciţii fizice care-ţi condimentează viaţa sexuală

1 2 jpg jpeg

Beneficiile mişcării făcute în mod constant sunt extrem de bune şi sănătoase asupra întregului organism, însă sunt şi un ingredient esenţial pentru a condimenta relaţia de cuplu, deoarece exerciţiile fizice te pot ajuta în momentele intime, mai mult decât ai fi crezut.

Poţi să practici exerciţiile fizice oriunde, acasă, la birou, pe stradă, nu este neaparat nevoie să mergi la sală, însă efectele minunate se vor observa din cap până în picioare.

Experţii YouBeauty afirmă că anumite exerciţii fizice te pot ajuta să îţi uimeşti partenerul de cuplu şi să te bcuuri de fiecare moment în pielea ta.

Sportul te ajută să capeţi mai multă elasticitate, încredere în aspectul tău fizic şi îţi oferă o stare de bine datorită endorfinelor ce se eliberează în organism.

Lucrează musculatura centrală

Un exerciţiu simplu pe care îl poţi face acasă, ai nevoie de o saltea pe care să te aşezi cu faţa în sus. Ţine talpa pe podea, genunchii îndoiţi şi depărtaţi astfel încât să fie pe aceiaşi linie cu linia umerilor. Braţele ai grijă să fie pe podea pe parcursul întregului exerciţiu şi apoi ridică bazinul de pe podea. Repetă acest exerciţiu de 10 ori per serie. Ai nevoie de 4 serii.

Dacă vrei un nivel mai greu poţi alege să plasezi o greutate la nivelul şoldurilor, astfel vei lucra mult mai intens musculatura centrală.

Află cum poţi să faci mişcare la birou AICI

Ai grijă de articulaţii

Include în rutina ta zilnică genuflexiunile, vei observa cum într-un timp foarte scurt aspectul picioarelor tale se va evidenţia şi vei căpăta mai multă rezistenţă. Poţi să le faci oriunde, acasă, la birou, iar dacă vrei un grad de dificultate mai mare poţi să apelezi la o bandă elastică pe care să o aşezi la nivelul genunchilor. Încordează muşchii fesieri şi execută corect genuflexiunea.

Tot cu ajutorul benzii elastice aşează-te în genunchi cu sprijin pe braţe şi ridică câte un picior flexat în lateral ţinând banda elastică la nivelul genunchilor.

Atât coapsele cât şi muşchii fesieri sunt intens solicitaţi, iar rezultatele vor fi mai mult decât uimitoare. Poţi pe lângă ridicarea piciorului în lateral să îl ridici în sus ca şi cum ai împinge călcâiul spre tavan. Efectul este acelaşi ca la primul exerciţiu, de tonifiere şi remodelare.

Axează-te pe zona lombară

Cea mai bună modalitate de a-ţi lucra toată musculatura este cu ajutorul exerciţiului cunoscut sub denumirea de plank. Aşează-te în poziţie de flotare, sprijinindu-te pe antebraţe şi menţine bazinul ridicat astfel încât linia spatelui să fie dreaptă.

Menţine această poziţie cât de mult poţi, nu uita să inspiri şi să expiri. Treptat vei observa cum vei căpăta rezistenţă şi vei putea menţine această poziţie mai mult timp. Musculatura lombară şi cea abdominală vor fi intens solicitate şi pe lângă performanţele fizice te vei mândri şi cu cele sexuale.

Cu cât vei fi mai activ din punct de vedere fizic cu atât vei avea parte de mai multă placere pe toate planurile iar sănătatea nu îţi va juca feste.