De ce să faceţi sport împreună?

1 2 jpg jpeg

Opreşte-te din tot ceea ce faci şi conştientizează momentul prezent.

Totul ţine de alegeri, astfel că decizia de a adopta un stil de viaţă sănătos va deveni în scurt timp într- un obicei ce îi poate influenţa şi pe cei din jur.

Practic, sănătatea se învaţă în grupul de prieteni, în familie. Este o materie la care trebuie să fii autodidact. În cazul în care nu ştiai poate fi unul dintre atu-urile unei relaţii de cuplu perfect şi de durată. De ce? Iată o listă a avantajelor sportului făcut în cuplu:

Rupe monotonia

2 jpg jpeg

Dacă nu lucraţi împreună în cadrul aceleiaşi companii, ce poate fi mai plăcut ca la finalul zilei să vă regăsiţi la sala sau să mergeţi împreună la înot ori la saună, şi să vă eliberaţi de stresul acumulat peste zi şi să vă bucuraţi mai apoi de o seară frumoasă.

Alege de fiecare dată altceva şi monotonia se va ţine la distanţă de voi.

Află cum îţi poţi lucra abdomenul stând în fotoliu AICI

Timp de calitate

Marea majoritate a relaţiilor din ziua de astăzi tocmai din cauza timpului limitat ajung să se destrame, astfel că dacă alegeţi să adoptaţi un stil de viaţă sănătos ce cuprinde de asemenea mişcarea, mereu va exista mai mult timp petrecut împreună.

Astfel vă redescoperiţi şi vă susţineţi reciproc pentru a vă bucura de toate beneficiile sportului.

Relaţia va deveni mult mai solidă, voi mai sănătoşi şi mai frumoşi.

Află tot ce trebuie să ştii despre tatuaje AICI

Sportul crează conexiuni emoţionale

2 jpg jpeg

Ştii foarte bine că într-o relaţie pe lângă comunicarea verbală îşi face apariţia şi cea non-verbală. Practic nu trebuie să zici nimic în anumite momente, deoarece organismul tău adesea spune atât de mult prin intermediul posturii, a intonaţiei, a aspectului.

Sportul te va ajuta să îţi coordonezi mai uşor mimica cu gestica, iar antrenamentele împreună cu partenerul vă vor fi de mare folos pentru a vă cunoaşte mai bine şi a întări conexiunea dintre voi.

Poate deveni o modalitate de regăsire, descoperire, relaxare sau pur şi simplu un timp calitativ petrecut împreună. În plus, ţine cont şi de faptul că orice sport ai alege, acesta va ajuta la eliberarea endorfinelor în organism, deci dacă încă nu faceţi sport împreună încearcă şi vei vedea rezultatul.

Veţi uita de tehnologia modernă care vă face să fiţi dependenţi de ea la orice pas iar toate beneficiile se vor resimţi apoi şi în ceea ce priveşte calitatea somnului.