De ce accesorii ai nevoie pentru a face sport acasă

1 2 jpg jpeg

Chiar dacă de obicei echipamentele sportive au preţuri destul de mari şi pot ocupa prea mult spaţiu, există şi alternative simple şi utile dacă vrei să îţi tonifici musculatura sau să pierzi câteva kilograme.

Sportul nu este o activitate care doar ce îţi sculpează corpul, a face sport este echivalent cu a avea grijă de sănătatea ta, atât din punct de vedere psihic cât şi fizic.

Iată care sunt cele mai bune accesorii ce nu ar trebui să îţi lipsească din casă:

Cu stepper-ul poţi lucra tot corpul

Un accesoriu util cu ajutorul căruia poţi să lucrezi marea majoritate a musculaturii, în special partea trunchiului inferior. Uşor de depozitat, este aliatul tău şi nu te vei plictisi prea uşor de el dacă alegi să alternezi de fiecare dată grupa musculară lucrată.

Exerciţiile cu propria greutate îţi tonifică musculatura

Fie că este vorba despre tracţiuni, abdomene, sărituri, genuflexiuni, plank, toate vor contribui la intensificarea procesului de arderi. Aceste exerciţii le poţi face oricunde, oricând şi reprezintă un plus de sănătate pentru tine.

Chiar şi alergatul, fie el pe bandă fie în parc îţi va fi de mare ajutor. Dacă ai unde să instalezi o bară de tracţiuni, aceasta te va ajuta să obţii un trup demn de admirat şi extrem de bine lucrat din cap până în picioare.

Află de ce este recomandat să faci mai mult sport după o despărţire AICI

Mingea de fitness, ajutorul ideal

2 jpg jpeg

Un alt accesoriu uşor de depozitat şi extrem de util când vine vorba de antranamentele acasă. Poţi să o foloseşti al exerciţii pentru a lucra musculatura picioarelor a fesierilor sau chiar şi a abdomenului.

Poţi să înlocuieşti scaunul de la birou cu o mingie de fitness şi astfel îţi vei proteja şi mai mult spatele şi te vei concentra mai uşor pe postură.

Faimoasele gantere

1 2 jpg jpeg

Un accesoriu ieftin, la îndemână oricui, ce poate fi folosit de la mic la mare în foarte multe combinaţii de mişcări şi greutăţi.

Dacă vrei să te menţii în formă nu este neaparat necesar să mergi la sală mai ales dacă nu ai una aproape de casă. Poţi să faci o serie de exerciţii în timp ce vizionezi programul tău preferat la televizor.

Important este să nu renunţi niciodată.