Cum să slăbeşti mai uşor când este cald afară

1 2 jpg jpeg

Ziua sportivului începe cu o porţie bună de mişcare, însă ce e drept fiecare are pasiunile sale şi nu multă lume este dispusă să înlocuiască o pizza delicioasă cu seminţe de quinoa, susan sau in.

Ei bine, există modalităţi mai uşoare de a dobândi corpul perfect. Iată câteva sfaturi ce îţi vor fi de mare ajutor pe care imediat cum le vei pune în aplicare vei observa diferenţa!

Bea lichide calde şi verzi

Prima recomandare este ceaiul Matcha, benefic pentru organismul tău mai ales că te ajută să îţi susţii sistemul imunitar, te apără de bolile de inimă şi te ajută să pierzi acel surplus de kilograme ce atât de mult de deranjează.

Indicat ar fi să îţi începi dimineaţa cu acest ceai, să înlocuieşti cafeaua cu mult zahăr şi laptele cu ceaiul Matcha.

Înainte de culcare, aşază pe podeaua camerei tale un prosop rulat peste care te întinzi, având grijă ca partea ta lombară să fie exact peste prosop. Imediat cum te-ai aşezat, întinde mâinile şi picioarele cât de mult poţi. În felul acesta vei elimina durerile musculare şi vei elibera tensiunile acumulate peste zi în organismul tău. Este un mic secret din drumul care, prin perseverenţă, te va ajuta să obţii un abdomen plat. Dacă nu crezi, încearcă timp de 30 de zile!

Deconectează-te de tot

Este bine să nu ai prin preajmă electrocasnice care să îţi distragă atenţia de la activitatea ta. Simpla lumină albastră de la telefon va transmite creierului mesajul să stea treaz şi să fie activ. Aşa că deconectează-te de la tot şi fă câteva mişcări de yoga sau pilates. Alege în puţinul tău timp liber să te regăseşti tu pe tine.

O minte relaxată este o minte puternică care poate fi stimulată mult mai uşor. În plus, somnul este un element bun de luat în seamă atunci când vrei să topeşti câteva kilograme. Privarea de odihnă înseamnă o energie mai scăzută pe care organismul tău o va cere din alimentaţie, mai ales din produsele de patiserie, dulciurile sau alimentele procesate. În felul acesta se explică nevoia ta de a mânca mai mult şi orice îţi pică în mână atunci când eşti obosit.

Suplimentul de acizi graşi Omega-3

Adoptă în alimentaţia ta uleiul de peşte şi toate sursele care conţin acizii graşi de tipul Omega-3, te vor ajuta să scapi mult mai uşor de grăsimea acumulată mai ales la nivelul abdominal. Nu uita de zinc şi magneziu, zincul fiind important pentru sistemul tău imunitar dar şi pentru că are grija de nivelul de testosteron.

Ieşi la soare

Chiar dacă este cald, asta nu înseamnă că nu poţi să îţi lucrezi corpul într-un mod frumos şi armonios. Alege un bazin din apropierea casei tale şi dă câteva ture de bazin. Dacă nu ştii să înoţi poţi să optezi pentru clasele de aqua bike sau aerobicul în apă. Sunt o modalitate plăcută de a-ţi petrece timpul liber cu prietenii, de a-ţi lucra corpul şi de a te bucura de soare.

Soarele ajută la fixarea calciului în organism, te protejează de apariţia diabetului, a bolilor cardiovasculare sau chiar şi de cancerul de prostată. Mai mult de atât, te va ajuta să ai un somn mai bun.

Ai grija ca înainte de a merge la culcare să răceşti un pic camera ta. O temperatură mai scăzută te va ajuta să adormi mai uşor, un mic truc ar fi să îţi achiziţionezi nişte draperii puternice care să nu lase să intre în cameră nici un pic din lumina de afară.

Află ce boli poţi să tratezi cu ajutorul reflexoterapiei AICI

Mersul desculţ îmbunătăţeşte circulaţia sangvină

Alege să renunţi la papucii de casă din când în când, mersul desculţ va ajuta la eliminarea tensiunilor acumulate la nivelul genunchilor şi a şoldurilor. Ţine cont de faptul că picioarele tale susţin aproximativ 25% din oasele corpului tău, au foarte multe ligamente, nervi şi nu ar fi indicat să le soliciţi foarte tare cu tocuri sau activităţi pentru care este necesar să stai timp îndelungat în ortostatism.

Poţi să mergi la şedinţe de reflexoterapie, la masaj general sau la saună.

Mergi cu bicicleta

Nu există nimic mai frumos decât să pedalezi împreună cu cei dragi. Alege să pedalezi dimineaţa pentru a te putea bucura de aerul curat, mai ales în apropierea unui lac sau seara dar nu mai târziu de ora 20. Ai nevoie de cel puţin 3 ore după sport timp pentru ca organismul tău să se pregătească de somn.