Cum să ai picioare mai subţiri

1 2 jpg jpeg

Nu trebuie să mergi la sala de sport c să faci aceste exerciţii, căci sunt foarte uşor de pus în practică la tine acasă.

Exerciţiul numărul 1

Un exerciţiu simplu, pentru tonifierea picioarelor, dar şi pentru rezistenţă, pe care îl poţi ace acasă: stai în picioare, cu spatele drept, apoi ridică piciorul drept şi te apleci uşor în faţă, cu privirea înainte. În acets timp, ţii mâinile întinse, în lateral, pe spate. Respiri şi stai în această poziţie 30-40 de secude, după care revii la poziţia iniţială. Reiei exerciţiul cu celălalt picior ridicat.

Exerciţiul numărul 2

De ajutor pentru tonifierea picioarelor şi a copaselor sunt şi fandările, exerciţii simple, pe care le poţi face oricând. Stai în poziţie verticală, cu mâinile la ceafă şi picioarele uşor depărtate.

Încrucişezi un picior în spatele celuilalt şi cobori corpul, astfel încât mâna opusă piciorului din faţă să atingă podeaua. Te ridici şi repeţi , schimbând piciorul. Indicat este să faci zilnic 20 de astfel de repetări, o dată pe zi.

Exerciţiun numărul 3

Dacă vrei să lucrezi mai mult coapsele, îţi propunem un exeriţiu uşor. Stai întinsă pe podea, cu faţa în sus, iar mâinile le ţii ăntinse pe lângă corp.

Ridici bazinul, sprijinindu-ţi greutatea pe umeri şi pe tălpi. Ridici un picior, îl îndoi sub şezut, apoi îl întinzi pe lângă corp. Faci 10 astfeld e reptăti, iei o pauză de câteva minute, apoi faci alte zece repetări.