Ce se întâmplă dacă faci flotări zilnic?

1 2 jpg jpeg

Unul dintre exerciţiile care mobilizează cea mai mare parte a musculaturii este flotarea. Specific mai ales bărbaţilor, flotările au beneficii incredibile asupra corpului omenesc atât timp cât sunt făcute regulat şi corect.

Pot fi efectuate practic oriunde, fără echipament special, alege să le faci zilnic timp de o lună şi vei observa cu ochii tăi cum corpul tău se va transforma total fără a produce nici un fel de accident.

Creşte numărul treptat

Nu te lansa din prima să faci o serie foarte mare de executări, începe treptat, important este să le faci lent şi corect, chiar dacă la început poţi să faci doar 3-4.

Poţi să faci o pauză şi apoi să mai încerci să faci iar o serie 3-4.

În cazul în care până în acest moment ai avut parte de un stil de viaţă destul de sedentar este bine ca înainte să te apuci de acest plan să îţi faci o serie de analize medicale pentru a verifica exact starea ta de sănătate.

Începe rutina de transformare a corpului tău mai întâi cu cel puţin 10-15 minute de mers pe jos în stil alert şi apoi poţi să începi executarea flotărilor, concentrându-te mai ales pe respiraţie.

Află cum poţi face exerciţii eficiente la canapea AICI

Slăbeşti mai uşor

2 jpg jpeg

Vei scăpa rapid de ţesutul adipos tocmai din cauza faptului că îţi pune la treabă întreaga musculatură.

Dacă în prima zi ai reuşit să faci doar 2-3 flotări, încearcă ca de la zi la zi să creşti numărul cu cel puţin 1-2.

Vei observa cum vei căpăta atât forţă cât şi rezistenţă şi vor deveni din ce în ce mai uşor de făcut. Lasă-i corpului întotdeaua o pauză, alege o zi în care să îl laşi să se odihnească, însă nu exclude mersul pe jos măcar 10 minute.

Îţi accelerează metabolismul

Vei observa cum corpul tău se va tonifia vizibil, abdomenul tău se va contura frumos deoarece chiar dacă braţele fac munca cea mai grea, musculatura abdominală lucrează din plin pentru a-ţi susţine efortul. Rezistanţa ta va fi mai bună şi vei scăpa de câteva kilograme bune, în special din cauză că acest tip de exerciţiu contribuie din plin la accelerarea metabolismului şi mai ales la arderea ţesutului adipos subcutanat. Intensificând circulaţia sangvină atât oasele cât întreg organismul va fi mult mai rezistent şi mai frumos.

Deci ce mai aştepţi? Incepe acum să ai grijă de sănătatea ta.