Aşa scapi de grăsimea abdominală!

1 2 jpg jpeg

Iată ce trebuie să faci şi să nu faci!

Învaţă tehnica respiraţiei

În timpul exerciţiilor fizice, asigură-te că muşchii tăi dispun de cantitatea de oxigen necesară pentru buna funcţionare. Acest lucru este posibil prin învăţarea tehicii corecte de respiraţie în timpul antrenamentului. Pentru a-ţi antrena muşchii corespunzător, inspiră contractându-ţi muşchii abdomenului inferior şi expiră relaxându-ţi muşchii părţii superioare a abdomenului.

Foloseşte gantere în timpul antrenamentului

Dacă nu eşti mulţumită de rezultatele pe care le obţii în urma antrenamentului obişnuit, iată un truc care s-ar putea să te ajute. În timp ce faci abdomene, ţine în fiecare mână câte o ganteră. Dacă te limitezi doar la abdomene, anumiţi muşchi nu sunt puşi în mişcare, motiv pentru care este indicat să optezi şi pentru alte exerciţii fizice. Fă câteva răsuciri, aplecări, genuflexiuni, pentru a-ţi folosi cât mai multe grupe de muşchi.

Pilates şi Yoga, benefice pentru musculatura abdominală

Lasă deoparte clasicele exerciţii pentru abdomen şi încearcă ceva nou. Pilates şi Yoga sunt două dintre cele mai moderne antrenamente, întrucât ambele pun toţii muşcii în mişcare, cresc flexibilitatea şi întăresc muşchiul inimii. Pe lângă faptul că vei scăpa de colăceii de pe abdomen, te vei simţi mai relaxată, în ciuda efortului fizic pe care îl depui. În fond, secretul unui abdomen tonifiat constă în efectuarea exerciţiilor fizice specifice acestei zone corporale, în mod regulat.