4 paşi pentru o talie subţire

1 2 jpg jpeg

Mişcare oricând ai puţin timp

Abdomenele, efectuate în mod repetat, te ajută să slăbeşti şi să te menţii în formă. Le poţi face oricând îţi doreşti când eşti acasă şi nu ai nevoie de accesorii sportive. Lungit pe sol, cu picioarele flexate şi mâinile la ceafă, cobori şi ridici bustul ducând cotul drept la genunchiul stâng, apoi pe cel stâng la genunchiul drept, pentru a pune la lucru muşchii abdominali.

Ieşi la alergat

Vremea se îmbunează, deci poţi să alergi în parc când ai puţin timp liber. O jumătate de oră de alergat te ajută să consumi 200 de calorii. Ai nevoie de 20 de minute de efort continuu, dar moderat. Respiră corect, profund şi păstrează o poziţie corectă, cu spatele drept, capul ridicat, abdomenul retras.

Citeşte şi: Cum să ai un abdomen plat într-o săptămână

Alege sportul în apă

Sporturile în apă ajută corpul să consume mai multe calorii. Apa ajută la o mai bună digestie, mai ales dacă ştii că ai probleme de tranzit intestinal. Înotul îţi solicită braţele, picioarele, dar şi musculatura abdominală care este pusă la treabă pentru a menţine corpul la suprafaţa apei.

Slăbeşte în joacă

Coarda de sărit te amuza ore întregi în copilărie? Te poate ajuta şi la maturitate, pentru că îţi oferă un abdomen de invidiat. Sari într-un picior, cu braţele sau cu picioarele încrucişate, cu coarda în faţă sau în spate.

Află cât de benefic este să sari coarda AICI

După 30 de minute de sărituri ai scăpat de 300 de calorii. În timp de grăsimile se topesc, îţi îmbunătăţeşti tonusul muscular şi ai o mai bună rezistenţă cardiovasculară.