Eşti un geniu dacă poţi descoperi fantoma din imagine!

Acceptă provocarea și descoperă fantoma ascunsă în fotografie! Așa vei descopri dacă ești, sau nu, un adevărat vânător de fantome!

Această iluzie optică, sub formă de imagine ilustrată, te provoacă să găsești fantoma strecurată de desenator printre presonaje!  Ca să rezolvi provocarea trebuie să găsești fantoma în 5 secunde! Nu este atât de ușor pe cât pare!

image

Dar și dacă reușești, și dacă nu, ești în câștig! Iluziile optice de acest fel sunt modalități excelente de a-ți determina creierul să se concentreze pe ceva anume și să-ți testeze și dezvolte abilitățile cognitive.

S-a dovedit că rezolvând astfel de provocări, îți poți stimula în mod pozitiv starea de spirit, te distrezi și îți imbunătățești și abilitățile de memorare și de observare!

Să trecem la treabă! În imagine sunt 11 persoane care participă la o petrecere oficială și poate să nu pară nimic în neregulă, pentru început, dar îți spunem că una dintre persoane este...o fantomă!

Acum este momentul să demonstrezi că ești un adevărat vânător de fantome! Poți identifica fantoma ascunsă în imagine, în cinci secunde?

Ai reusit să-l găsești fantoma? Dacă încă nu ai reușit, iată un indiciu! Acordă o atenție deosebită tuturor articolelor de îmbrăcăminte pe care fiecare oaspete invitat la petrecere le poartă. Observi ceva interesant?

Dacă nu, nu-ți face griji! Te ajutăm să vezi rezolvarea!

Răspuns: Fantoma este femeia care stă, a doua din stânga. Dacă te uiți cu atenție, poți vedea că picioarele ei nu sunt pe deplin vizibile. Ele dispar într-o umbră. Nu era chiar atât de greu, dar nici ușor, este adevărat?

image