VIDEO: 5 reguli simple care te ajută să slăbeşti

1 2 jpg jpeg

1. Foloseşte oţet în salate

Înainte de masa de prânz consumă o salată în care adaugă puţin oţet. Acidul acetic din compoziţia oţetului va încetini absorţia zahărului în sânge. De asemenea, salata îţi va oferi senzaţia de saţietate pentru o perioadă mai lungă de timp şi astfel, nu vei mai simţi nevoia de a consuma multe calorii la mesele următoare.

2. Combină pastele cu legume şi condimente

În loc să consumi paste cu brânză, ciuperci, carne şi diverse sosuri, încearcă o variantă light, şi anume paste în combinaţie cu legume sau condimente. Busuiocul, oregano şi broccoli se numără printre cele mai bune alegeri.

3. Mănâncă seminţe de floarea-soarelui

Foloseşte seminţe de floarea-soarelui pentru a da aromă salatelor şi sandviciurilor. Acestea sunt bogate în vitamina B şi grăsimi mononesaturate, contribuind astfel la eliminarea toxinelor din organism şi la intensificarea metabolismului.

4. Împarte desertul cu un prieten

Atunci când cedezi ispitelor dulci, este de preferat să împarţi desertul cu un bun prieten. Consumul excesiv de dulciuri nu va face altceva decât să îţi pună în pericol silueta. Totuşi, din când în când, este permis să îţi încânţi papilele gustative cu ceva bun, dar cu măsură, altfel efectele negative nu vor întârzia să apară.

5. Bea apă de cocos

Consumul de apă este esenţial pentru menţinerea organismului hidratat. Apa de cocos este foarte bună, pentru că elimină toxinele din organism şi îţi satisface pofta de alimente bogate în zaharuri, întrucât este uşor dulce. De asemenea, apa de cocos este o sursă excelentă de electroliţi şi minerale, printre care se numără potasiul, care contribuie la rehidratarea rapidă a organismului.