Te-ai îngrăşat la faţă? Află cum poţi să slăbeşti!

1 2 jpg jpeg

Rotunjirea feţei şi accentuarea pomeţilor sunt două dintre semnele care arată că te-ai îngrăşat. Din fericire, există câteva modalităţi prin care poţi scăpa de grăsimea de la nivelul feţei.

Bea 7-8 pahare cu apă pe zi, pentru a preveni reţinerea de fluide în organism, care se observă în special la nivelul feţei şi al abdomenului. Pentru a-i da o aromă, adaugă în apă câteva picături de lămâie sau de lămâie verde.

Mănâncă 3 porţii de legume şi 3 porţii de fructe în fiecare zi, întrucât sunt bogate în fibre, iar senzaţia de saţietate va dura mai mult. De asemenea, fructele şi legumele conţin cantităţi mari de apă, prevenind astfel balonările şi reţinerea apei la nivelul feţei.

Măreşte aportul de calciu. Este de preferat să ai un aport de calciu de 1200 mg pe zi, pe care îl poţi obţine atât prin consumul de produse lactate, cât şi prin ingestia de suplimente.

Citeşte şi:

- Slăbeşte 6 kilograme cu lactate

- Program intesiv de slăbit

- Adevărul despre suplimentele de slăbit

Nu mânca prea multă sare. Acest aliment favorizează reţinerea apei în organism, ceea ce poate da senzaţia unei feţe mai plinuţe.

Evită consumul de alcool. Pe lângă faptul că sunt bogate în calorii, băuturile alcoolice duc la deshidratarea organismului.

De asemenea, alcool poate induce stările depresive şi, în cazul în care ştii că ai tendinţa de a mânca pe fond emoţional, este de preferat să stai departe de băuturile cu alcool.

Dormi bine. Lipsa somnului poate duce la apariţia dereglărilor la nivelul sistemului endocrin care are un rol important în cât de multă grăsime se acumulează în organism.

Mai mult, pe lângă faptul că se află în strânsă legătură cu creşterea în greutate, îngrăşarea feţei poate fi un efect al îmbătrânirii şi toxicităţii.

Zâmbeşte des. Astfel, dimensiunea pomeţilor se va reduce considerabil. Mai întâi zâmbeşte cu gura deschisă, după care zâmbeşte fără să ţi se vadă dinţii. Acest exerciţiu contribuie la întărirea musculaturii faciale.