Slăbeşte natural cu soc

Există câteva alimente care vă ajută în combaterea celulitei
 jpeg

În plus, cura cu soc inhibă, pe termen lung, apetitul pentru alimente bogate în calorii, elimină toxinele din organism şi contribuie la arderea depozitelor de grăsime.

Ceaiul din soc combate celulita

Infuzia din soc luptă în mod eficient împotriva celulitei, reducând în mod vizibil aspectul de coajă de portocală. Ceaiul se prepară din 3 linguri cu flori de soc uscate la 250 ml apă. Se lasă la infuzat timp de 10-15 minute, după care se strecoară şi se bea. Se recomandă consumul a 3 căni pe zi, timp de 2 săptămâni, cu o săptămână pauză, întrucât socul are rol depurativ.

Tinctura de soc, eficientă împotriva obezităţii

Pe toată durata unei cure pe bază de soc, se recomandă excluderea alimentelor bogate în calorii, precum mezeluri, carne de porc, alimente procesate, sucuri, dulciuri, produse de patiserie. Tinctura de soc este de un real folos pentru persoanele supraponderale şi obeze, întrucât stimulează metabolismul să ardă mai repede depozitele de grăsime.

Pentru a combate obezitatea, se administrează tinctură de soc progresiv, astfel: în prima zi se ia 1 linguriţă diluată într-un pahar cu apă la ora 18.00, în a doua zi se iau 2 linguriţe diluate într-un pahar cu apă la aceeaşi oră şi tot aşa până în ziua a 7-a, când se iau 7 linguriţe, doză care se menţine timp de o lună.

Dozele progresive se iau pentru a nu crea un şoc tranzitului intestinal, care va fi foarte accelerat, la fel ca si diureza si procesele de eliminare a toxinelor.

În cazul în care vrei să obţii efecte vizibile în scurt timp, se recomandă asocierea ceaiului cu tinctura din fructe de soc (se administrează înainte de a bea ceaiul). Cura de slăbire durează în funcţie de numărul kilogramelor în plus. După o lună de cură cu ceai şi tinctură, vei observa o scădere în greutate de 7 până la 9 kilograme.