Slăbeşte cu dieta săracă în carbohidraţi

1 2 jpg jpeg

Ce ai voie să consumi

Dacă vrei să ţii dieta săracă în carbohidraţi, poţi include în meniu carne de vită şi cât mai multe legume, în toate culorile. Este recomandat consumi zilnic acelaşi meniu la mic dejun şi la prânz. Printre alimentele recomandate se numără proteinele (ouă, piept de pui, carne de vită, peşte), legumele (broccoli, conopida, mazăre, spanac, varză murată, roşii) şi leguminoase (fasole, linte, soia).

Alimente strict interzise

Pe parcursul dietei, care durează 7 zile, nu ai voie să consumi deloc produse de patiserie, paste, alimente care conţin zahăr, brânză, orez, fructe şi băuturi acidulate.

Consumă cu măsură alimentele preferate

Dacă printre preferinţele tale culinare se numără humusul, untul de arahide sau nucile, trebuie să ştii că le poţi consuma, dar în cantităţi mici, deoarece au un conţinut caloric ridicat. Recomandat este să le consumi în prima parte a zilei, iar seara alimente cât mai uşoare.

Ziua de trişat

Stabileşte o zi de trişat, în care poţi mânca ce îţi doreşti, având grijă la cantităţi, deoarece excesele nu sunt indicate. Poţi alege ca această zi să fie în weekend sau pentru ieşirile cu prietenii.

Gustări sănătoase

Dacă vrei să nu îţi strici dieta, dar eşti pe fugă şi nu ştii ce să mănânci, ai la dispoziţie câteva variante precum ouăle fierte, salata cu ton, smoothie cu legume şi seminţe de cânepă sau salată cu boabe de fasole.