Noi metode care te ajută să slăbeşti

1 2 jpg jpeg

Ceai verde şi condimente

Noile studii realizate de cercetătorii de la Universitatea Rutgers arată că ceaiul verde consumat în combinaţie cu mâncăruri condimentate, în special cu piper negru, grăbesc procesul de absorbţie a antioxidanţilor, care au rolul de a elimina grăsimea din organism. Astfel, organismul tău are o capacitate mai mare de a folosi corespunzător nutrienţii din ceaiul verde.

Foloseşte casolete colorate

Numeroşi specialişti spun că este indicat să depozitezi mâncarea în casolete verzi şi roşii, astfel: pune alimentele bogate în calorii în cutii roşii, iar fructele, legumele şi restul alimentelor sărace în calorii în cutii verzi. Cercetătorii afirmă că, în timp, persoanele se obişnuiesc să consume alimentele din cutiile verzi, în defavoarea celor roşii.

Ţine dietă două zile pe săptămână

Nu este nevoie să te înfometezi sau să ţii lungi cure de slăbire, pentru a obţine rezultate dorite. Este suficient să elimin carbohidraţii din dieta ta, doar de două ori pe săptămână. Foloseşte-te de acest truc pentru a arde calorii, fără a-ţi supune organismul la schimbări drastice.

Fă o plimbare pentru a rezista tentaţiilor culinare

Simţi nevoia să consumi alimente bogate în calorii? Îndepărtează-te de bucătărie şi fă o scurtă plimbare în locuri în care nu există tentaţii culinare. Totuşi, dacă 15 minute de mers pe jos nu îţi potolesc poftele, optează pentru o gustare săracă în calorii şi bea multă apă.

Alimente versus farfurii

Cercetările arată că persoanele care consumă mâncarea pe o farfurie care are o culoare difertă de cea a alimentelor consumă mai puţine calorii. Aşadar, spanacul consumat pe o farfurie albă sau pastele degustate dintr-o farfurie albastră s-ar putea să te ajute.